Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi TT 2.0TFSI Mk2 vásárlás?

Audi TT 2.0TFSI Mk2 vásárlás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Audi TT-t szeretnék venni a 2.0tfsi motorral, de mindennapokra használnám, dolgozni járni stb, naponta 60km teszek meg (30km meloba-30km haza)

A kérdés hogy szerintetek jó lenne mindennapi használatra?

Tudom hogy mennyit fogyaszthat, 7-8litertol a csillagos ég, és tisztában vagyok egy ilyen kocsinak a fenttartási költségeivel de nagyon álom kocsi ez nekem, és én nem rugdosni akarom neki hanem szépen elmenni dolgozni, elmenni vele barhova hosszubb utakra stb

Koszonom elore is a valaszokat

#Audi #Audi TT #Audi TT 2.0TFSi
aug. 18. 15:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
nem munkába járni való autó
aug. 18. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:

De akkor mi a kérdés?

Nekem is irracionális autóm volt a napi munkábajárós, amíg nem lett céges.

Kit érdekel.

Ha neked ez a vágyad és anyagilag megengedheted, tisztában vagy a negatívumokkal is, akkor mire válaszoljunk?

A tesco nagybevásárlás bele fog férni. Az Ikeás cuccok már kevésbé. De nekem bőven megérte az az évente pár sakkozás, hogy olyan autóm legyen, ami amúgy álom volt

aug. 18. 17:00
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Én nem gyilkolnék le egy ilyen autót a jó magyar utakon, de ha van rá pénzed és nem hagyod, hogy egy lefingott csirkeól legyen belőle, akkor miért ne?
aug. 18. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is most pont ilyet keresek, csak MK3-at TTS változatban, nm csillió km-rel. Nekem második autó lenne. Emellett van egy nagyobb, tágasabb utazóautóm. Ez csak játszós lenne, de én sem a mezőn akarnék vele ökörködni, olykor munkába is mennék vele.

Az a baj, hogy egy egy, vagy legfeljebb két személyes autó. Ha van, vagy lesz család, akkor meg kell majd vállnod tőle. Ha belefér mellette egy másik autó is, mint nálam, akkor hajrá!

aug. 18. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább hobbiautónak való, nem mindennap használósnak.
aug. 18. 17:50
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Minden autót (kivéve talán a szupersportkocsikat) mindennapos használatra terveznek.

Nyugodtan vedd meg, és élvezd a mindennapokat.

aug. 18. 23:30
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 Vegre igy gondolkodik valaki, szerintem sem azert csinaltak barmilyen markabol coupe-t hogy alljon a garazsba meg hogy csak hetvegen ulj bele, koszonom szepen hogy tamogatsz🤘🏻🤘🏻
aug. 19. 16:09
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
#6 Ez valóban így van a garancia lejártáig. Utána egy sportautó mindennapi használatra eléggé drága tud lenni. De ha valakinek van pénze, miért ne.
aug. 19. 16:28
 9/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem ugyanezzel a motorral, (bár már gen3 EA888) egy Audi S1-em van, bőven élhető a mindennapokban.

Annyit tennék hozzá, hogy én ugyan mindig csak sport módban (Dynamic) használom, de 10 liter az átlagom, és elég húzós a javítása és gumiztatása, feltételezem, hogy az alap TT-nek olcsóbb, mert nem egy annyira ritka típus, de olcsónak semmiképpen nem lesz olcsó a fenntartása.

aug. 20. 09:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Az A1 (S1), közel sem egy kategória a TT-vel! 2.0TFSI-ből sem egy variáns létezett. TT-ban van 310 Le-s is és talán nem is ez a legerősebb. Így nem hasonlítanám össze a kettőt.

Nem tudom az A1-nek mi a gumimérete, de a 19"-os gumik soha nem a filléres kategóriába tartotak.

aug. 20. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!