Az 50Ft.os bontóba leadási kategóriánál problémát okoz-e ha nincs fékolaj az autóban?
Látom hiába írta le a kérdező, hogy gyogyik ne válaszoljanak, a gyogyik válaszolnak! :(
Szóval. Nem, az ötven forintos dolognál csupán azt nézik, hogy indul-e, nem-e hiányzik alolla pl. a katalizátor. Ennyi....
Amúgy sok hüle azt gondolja, hogy a bontó nem ad érte semmit...
Amikor a skodámat vittem a bontóba, akkor a papirokra voltak kiváncsiak...a sofőrnek mondták, tolass oda hátra, és lökd le...
csak a leadott szar tulajdonjoga az érdekes.
Azért írtam az ötven forintos kategóriát, mert ez jelenleg nem így megy!!
Sokan azt hiszik pl, hogy nem adhatom le az autómat ha felét kiárulom belölle. Gondolok itt katalizátorra, klíma dolgokra, kormányműre, szervóra stb. stb Bizony leadható!!
Üzemképes 50 Ft/kg, üzemképtelen 30 Ft/kg, Hiányos 20 Ft/kg
De a hiányosnál szerintem a főegységeknek ugyanúgy meg kell lennie. Nyilván a fékolaj nem probléma, ha nincs már az autóban. De hívj fel egy bontót, és kérdezd meg tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!