Fékolaj tényleg baj ha kiömlik az autóra?
Azért megtudja marni. Nekem egyszer a bal hátsó munkahenger ment szét és ömlött ki belőle a fékfolyadék és a felnin lévő festéket azt úgy lemarta hogy öröm volt nézni. Meg volt egy régi 95-ös gyártású autóm amire véletlen kilötykölődött a festett fémre és azt is megkezdte.
Egyik ismerősömnek a garázsba a polcon volt tartva, nem volt rendesen lezárva, rápottyant az autóra nem tudni miért, és pici ráment a motorháztetőre, szépen kikezdte rajta a lakkot és a bázis festéket is megmarta. Kegyetlen ronda lett.
Az autóm fél éves korában volt egy fékhidraulika átszerelésével járó visszahívás. Elvittem rá. Ehhez a motortérben bontani kell a rendszert. A fél éves autót úgy kaptam vissza, hogy minden tocsogott a motortérben a fékfolyadéktól.
Nem próbáltam ki, hogy hosszabb távon mit csinál a fényezéssel. Másnap csináltam egy full motortér mosást. Amúgy én is úgy hallottam, hogy megmarhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!