Hol talalok olyan javaslatokat az automra, amit a gyar hivatalosan ajanlott az auto megjelenese utan, mint peldaul 180 000 km-nel ajanlott a hatszogtengely csereje, 100 000 km-nel fekolaj csere stb?
Nekem a gyári szervizkönyvben is csak általános A modellek szerviz intervalluma van megadva, szintén Audi. Az sincs nagyon részletezve.
Nekem egy S modell van, arra pl semmit nem írnak, sem olajcsere, se vezérlés szinten, pedig ez egy műszakilag teljesen más autó mint ebből az A verzió.
Gépkönyv. Ha az nincs, akkor interneten lehet keresgélni, de azok sokszor össze-vissza vannak, nem túl megbízhatóak. A szervizek Autodatát használnak, amiben nem innen-onnan összeszedett adatok vannak, hanem a gyártók maguk jegyzik be az információkat, de az Autodata fizetős, 20-30 ezer havonta, mert nem a hétköznapi embereknek van, hanem szervizeknek.
A tiédhez amit az Autodata ír:
- 24 havonta fékfolyadék csere
- 15e kilométerenként olaj szűrővel csere
- 30e kilométerenként teljes átvizsgálás és pollenszűrő csere
- 60e kilométerenként üzemanyagszűrő és automata váltó olaj szűrővel csere (ha automata, persze)
- 90e kilométerenként levegőszűrő csere és a levegőszűrő ház tisztítása
- 120e kilométerenként vagy 60 havonta vezérlés csere
Szuper, nagyon szepen koszonom a valaszokat!
3.-as , Neked kulon koszonom hogy ezeket megosztottad Velem, le is mentem a valaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!