Meddig lehet hengerfejes autóval járkálni?
Figyelt kérdés
Több kérdésem is lenne hogy biztos hengerfejes az autó? indításnál bugyborékol a hűtő víz és hosszabb út után fehér hab lessz benne de viszont nem erőtlen az autó és már elég régóta járkálok vele hosszabb távokra is (100km) meddig lehet így használni az autót? Mennyi lenne a javítási költsége? Egy 2001 es VW golf 4 -esről lenne szó. Esetleg így el lehetne adni? Mennyit érne így?aug. 1. 21:03
11/16 anonim válasza:
#7 , nem elfogadtam, hogy én ebben a helyzetben vesztettem.
12/16 3 napos mákos lecsó válasza:
A Skoda Favorit nedves perselyes. De az alsó tömítésről nem tud vizet szívni a motor. 8-as keveri a hüvelysüllyedéssel.
13/16 krwkco válasza:
Nem keverem, mert azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. :-)
Mindenesetre víz volt a hengerekben, ezt magam is láttam a gyertyákat kivéve. És a szerelő azt mondta, hogy az alsó tömítéssel volt a baj. De lehet, hogy ez azt eredményezte, hogy a persely lesüllyedt, ahogy írtad.
15/16 anonim válasza:
Nem kell a kérdezőt rémisztgetni, a golf blokkja nem perselyes, így aztán nem is tud megsülyedni. Csak a hengerfej környékén keresendő a hiba.
16/16 krwkco válasza:
Persze, hogy nem perselyes. Nem is ezt akartam mondani. Csak egy tapasztalati példát arra, hogy extrém módon addig lehet sérült hengerfejtömítésű autóval járni, amig a henger állás közben meg nem telik vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!