Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy simson s53-am 1hete...

Tormi20 kérdése:

Van egy simson s53-am 1hete megnéztem a dugattyút hogy mien állapotban van. tegnap viszont elkezdet fojni az olaj a hengerfej es a henger között. Mi lehet a probléma nemjól tettem vissza a hengerfejet és nemjól fekszik össze?

Figyelt kérdés
aug. 1. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Olaj??
aug. 1. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Kifúj, azért van ott (2T)olajnyom. Esetleg illett volna új tömítéssel összetenni, és átlóban lehúzni a csavarokat.
aug. 1. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
2/2 valoban az volt a problema. Mar javitottam es semmi olajcsepp
aug. 1. 21:35
 4/5 Szolovjov ***** válasza:
A Simsonoknak nincs hengerfej tömítése.
aug. 2. 19:30
 5/5 anonim válasza:

Hengertalp tömítést cserélni kell! A jó hír hogy jó hozzá házilag vágott is, csak legyen minimum olyan vastag mint a bolti. A csavarokat átlósan kell meghúzni, majd üzemmelegre járatni és utánahúzni.

Amíg ezt el nem követed életed végéig ki fog fújni, mert hideg húzás után mindig fellazul!

Mindig utána húzol míg meg nem szakítod hidegen.

nov. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!