Miért van az, hogy itt is, meg a legtöbb fórumon fujjolnak az SUV autókra, közben meg azt kifizetődő gyártani, mert az emberek azt veszik?
"Az, hogy mindenki aki suvt vesz, az kompenzál.
Neked ez a világ kényelmes, mert így tudsz utálkozni, meg azt érzed hogy neked nincsenek komplexusaid."
Persze tudjuk, csak a ti világképetek a normális, ami az, hogy aki nem Suvval (felpuffasztott kombival) jár az biztos csóró. 🤫
#76. Én mikor és hol mondtam ilyet??
Én korábban leírtam, hogy általánosságban a szedánok tetszenek jobban, de nem értem ezt a nagy SUV utálatot, főleg hogy a fórumokon kívül ez nem is igazán tapasztalható…
Nem tudom, nem volt még F astrám, de Sturc Anti csak ért tán hozzá. :)
"Én korábban leírtam, hogy általánosságban a szedánok tetszenek jobban, de nem értem ezt a nagy SUV utálatot"
Szerintem egyezzünk meg abban, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, vagy tart megfelelőnek mint pl. más!
Van akinek a suv, vagy a szedán, másoknak meg mondjuk az egyterűek, kihasználhatóbbak, praktikusabbak, van akiknek a sportverdák, egyebek.
Mert ott a nagy kérdés:
mit szólnak majd a szomszédok/munkatársak/barátok, ha nem suv-ot veszek?
Pfffff.
#78 hagyd rá.. ezek pontosan olyan ostobák, mint a szexualitás kérdéskörben azok akik úgy gondolják, hogy azért mert ők melegek, mindenki más is az.
Tudod, hiten alapuló meggyőződést te tényekkel sem fogsz tudni megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!