Hybrid vagy nem hybrid? Az itt a kérdés! Kifizetődő-e a mai világban hybrid autót venni?
Nyilván a fogyasztás tekintetében a ez tűnik a leggazdaságosabbnak,
De tényleg meg érik az árukat?
Mennyibe kerül a szervizelésük... egy esetleges alkatrész csere a gyártói garancia után???
És melyik gyártó a legmegbízhatóbb,a Japánok?
Mert gondolom ők az élen járók ebben a technológiában!?
Ha hibridben gondolkozol, zöld rendszámost érdemes. A priusok többsége sajnos nem kaphat ilyet.
PHEV típusúaknak utánanéztem korábban, gyakorlatilag ha a napi ingázásodat meg tudod tenni csak villanymotorral (azaz benne van a hatótávolságban), akkor megéri. Viszont, ha a benzinmotorra is szükség van, a fogyasztás hirtelen rosszabb lesz, mint egy sima benzinesnek.
Attól függ, mire és haogyan használod.
Én is most tervezek autót váltani és én is gondoltam hibridre. De az én esetemben teljesen értelmetlen: napi 250km-t járok autópályán. A mai hibrid vagy elektromos autókat nem erre találták ki. Városi tötymörgésre viszont jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!