Miért van az, hogy itt is, meg a legtöbb fórumon fujjolnak az SUV autókra, közben meg azt kifizetődő gyártani, mert az emberek azt veszik?
Mármint mit nem tudnak megvenni? A SUV nem egy felsőbb kategóriás típus, mint egy szedán vagy kombi. Van olcsó és van nagyon drága.
Hát nem tudom. Kíváncsiságból rákerestem Hahu-n. Városi terepjáró, 3 millió alatt: 1843 db.
De 1 millió alatt is van eladó majdnem 100 db.
Szóval kis pénzből is lehet SUV-ot venni. Az viszont igaz, hogy régen nem volt divat.
5. AZtán miért sedant a kiránduláshoz?
Oda csak az egyterű a jó.
Én sem értem ezt a nagy SUV ellenességet. Pont mostanában vol redditen cartalkhungaryn egy jó hosszú post ezzel kapcsolatban, a kommentekben meg nagyon harcoltak.
Így nagyobb, úgy drágább, úristen többet fogyaszt, nehezebb és tönkreteszi a betont. Most mérjen bárki össze mondjuk egy Kodiaq-ot megy egy Superbet. A Kodiaq 2 centivel szélesebb, míg a Superb 15 centivel hosszabb. Hasonló hajtáslánccal meg van kb 90 kiló a kettő közt. És fogyaszt mondjuk bő fél literrel többet. Nem ezek teszik tönkre az utakat és nem ezek ölik meg a jegesmedvéket sem:D
Én speciel nem vennék magamnak, mert nem szeretek ilyen magas autókat vezetni, de megértem ha valakinek kényelmesebb az az ükéspozíció vagy esetleg a másfélszeres hasmagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!