Nem merek elmenni az 5.-dik forgalmi vizsgára?!
4szer buktam forgalmi vizsgából,mert nagyon izgultam,és mindent el rontottam.
Kihagytam 9 hónapot ,ezután újra el kezdtem vettem 40 órát. Már nem félek a vezetéstől,szépen nyugodtan kezelem az autót is. Az oktatóm meg akarja kérni a forgalmi vizsga idopontot,de én ez miatt egy kicsit megilyedtem. Az oktatóm szerint már nem vagyok bizonytalan,és szépen nyugodtan vezetek,de akkoris bennem van,hogy szerintem ez a vizsga se fog sikerűlni. És ha ez a vizsga se sikerul akkor jon a Páv..
Eddig azert buktam négyszer mert amikor beult a vizsgabiztos akkor mindig megilyedtem,cikáztak a fejemben a negatív gondolatok. Lefulladtam,és ettől annyira megijedtem,hogy nem tudtam újra indítani az autot. A masik vizsgan ugy akartam elindulni hogy nem nyomtam be a kuplungot. Már nem felek a vezetestol ,nem izgulok de nem merek kimenni vizsgazni.
Tudnátok valami jo tanacsot adni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!