Nem merek elmenni az 5.-dik forgalmi vizsgára?!
4szer buktam forgalmi vizsgából,mert nagyon izgultam,és mindent el rontottam.
Kihagytam 9 hónapot ,ezután újra el kezdtem vettem 40 órát. Már nem félek a vezetéstől,szépen nyugodtan kezelem az autót is. Az oktatóm meg akarja kérni a forgalmi vizsga idopontot,de én ez miatt egy kicsit megilyedtem. Az oktatóm szerint már nem vagyok bizonytalan,és szépen nyugodtan vezetek,de akkoris bennem van,hogy szerintem ez a vizsga se fog sikerűlni. És ha ez a vizsga se sikerul akkor jon a Páv..
Eddig azert buktam négyszer mert amikor beult a vizsgabiztos akkor mindig megilyedtem,cikáztak a fejemben a negatív gondolatok. Lefulladtam,és ettől annyira megijedtem,hogy nem tudtam újra indítani az autot. A masik vizsgan ugy akartam elindulni hogy nem nyomtam be a kuplungot. Már nem felek a vezetestol ,nem izgulok de nem merek kimenni vizsgazni.
Tudnátok valami jo tanacsot adni?

Mi lenne ha valami csoda folytán átmennél-és beülnél egyedül egy saját kocsiba,ott már menne vagy közveszélyes lennél?
Az oktatódnak meg kellene szervezni hogy ne tudjál arról hogy éppen vizsgázol,mondjuk valami okból helyettesítené valaki aki oktatónak mondaná magát de közben vizsgabiztos,vagy beülne hátra egy fiatal vizsgabiztos tanulónak álcázva és csak csendben figyelne szívatós feladatadások nélkül...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!