Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalatok a W205-ös...

Mik a tapasztalatok a W205-ös szériájú C osztályú Mercedesekkel?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert nem vagyok gazdag és egy ilyen autó ára nekem nem két havi fizetésem. Viszont, (mint minden férfi) szeretnék egy általánosságban véve jó autónak lenni a tulajdonosa. Jelenleg annyi pénzem van, hogy egy ilyen, 2015-ös gyártású autót meg tudjak venni. Még 1-2 évig szeretnék gyűjteni hozzá, biztos ami biztos alapon.

Viszont nem tudom, hogy egy ilyen kocsi fenntartása milyen összegeket emészt fel. Mire lehet készülni, mennyivel lehet számolni?

Mivel én hobbiból tartok autót csak, így néha megyek hosszabb távokat, ezért egy C180-asra gondoltam, amiben az 1.6-os dízelmotor dolgozik, kizárólag kézi váltóval, sedan kivitelben.

Lábon nem szeretném magam lőni, úgyhogy inkább meggondolom százszor is, hogy vágjak bele egy ilyen autóba, vagy sem...

tegnap 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Egynek elmegy de szerintem semmi nagy szám nincs egy ilyen autóban, de ha neked ez az álmod akkor hajrá.
tegnap 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Mivel én nem Mercedesben és nem is prémium kategóriás autóban nőttem fel, így nekem ez már az álom kategória.

Ha anyagilag sem nagy szám egy ilyet szponzorálni, akkor az csak jó.

tegnap 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:

5-6M egy ilyen. A szervizelese nem tul olcso, de ha valasztanom kene hogy vegyek-e ugyanennyiert egy Toyotat vagy ezt, tuti nem vennem meg.

De mivel ez a kerdes (is) az elejetol a vegeig kitalacio, igy csak azt javasolhatom: vedd meg tesa, ettol leszel te a telep menoje, ragadni fognak rad a p*csak, a rendor elore fog koszonni hisz' megiscsak egy (bar 10+ eves), de MERCI tulajaval beszel!

tegnap 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!