Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen módon lehet módosítani...

Milyen módon lehet módosítani a Suzuki GS500E saját tömegét a forgalmiban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vennék egy motort A2-es jogsim mellé, ugyanakkor az A2-ben meg van határozva, hogy 35kW vagy 0,2 kW/Kg összteljesítményű motort vezethetek. Na most ezek a GS500-ak koppra 35kW teljesítményű motorok, viszont némelyik motor valamiért úgy lett bejegyezve, hogy 174Kg tömegűek. Így már 0,2011 kW/Kg teljesítményűek. De találtam egy olyan választ, hogy az első forgalomba helyezésnél a száraz tömeget írták be a forgalmiba, törvény szerint, viszont a folyadékokkal feltöltött “menetkész” tömeg a mérvadó.

Hogy is van ez most pontosan?

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem mindegyik motornál áll fenn ez a probléma.

Sajnos nem sok és nem mérvadó információkat találtam a neten erről, de lényegében csak annyi lenne, hogy elviszem az NKH-hoz, leméretem a tömegét, kitöltök néhány papírt és már kapom is az új forgalmit?

Köszönöm szépen a válaszokat.

tegnap 20:13
 1/3 Mad Max2 ***** válasza:
60%
alkoholos filctollal
tegnap 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben egy márkakereskedés tudna segíteni. Hasonlóan a fojtáshoz, itt is ők tudnának kiállítani igazolást arról, hogy téves adat került a forgalmiba, és kéred ennek javítását.
tegnap 20:42
 3/3 anonim válasza:

Hello!

Gs500E tulajdonosként mondom:

Ez a motor Magyarország egyik legnépszerűbb A2-es motorja, a rendőrök ismerik, a kicsit is motorozáshoz értő emberek ismerik.

Senki nem fog belekötni hogy 0.0011-el eltér az adatod.

Az enyémbe sem kötött bele még senki, pedig 10-éve van meg, és rendszeresen használom.(Sőt, még könnyebb is mint 174kg az enyém valószínűleg, mert van rajta pár átlalakítás)

ma 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!