Neptunus Shin Kaio kérdése:
Vettem egy 1996 os Suzuki Swift-et. Ránézésre Zöld a kocsi a forgalmiban viszont "06 KÉK" szerepel. Tudnátok nekem egy 06 KÉK suzukiról képet küldeni?
Figyelt kérdés
Vettem egy 1996 os Suzuki Swift-et. Ránézésre Zöld a kocsi a forgalmiban viszont "06 KÉK" szerepel. Tudnátok nekem egy 06 KÉK suzukiról képet küldeni? Azért annyira nem zöld mint egyik ismerősömé de határozottan Zöld. Mi a megoldás ha netán egy vizsgás kocsi rendszámát és forgalmiját kaptam egy másik verdához? Köszi előre is a válaszokat.2015. dec. 19. 13:29
1/6 anonim válasza:
Te is meg tudod nézni a szuzuki honlapján a színek köött...illetve beírod a gúgliba ezt, amit keresel..
Az én kocsimnál is más van beírva, de még eddig senki nem szólt.(négy műszakin voltam)
2/6 anonim válasza:
A kocsin lévő színkód mit ír?
Általában a csomagtartóban lévő farostlemezen vagy tankajtón/B oszlopon szokott lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Holnap meglesem, egyébként az alváz számot hol keressem a kocsin?
2015. dec. 19. 17:58
4/6 anonim válasza:
Nem kell annyira komolyan venni a forgalmiban szereplő színt, az már-már csak hozzávetőleges, és az alapszínekből írnak be valamit. Például nem kell meglepődni ha egy bordó autó pirosként, vagy egy fakó arany színű autó ezüstként van bejegyezve. Mindkettőre láttam példát.
5/6 B.Szabolcs válasza:
Szia! Netalán egyeztetnénk a mi 96-os Swiftünkbe is 06kék van !
6/6 A kérdező kommentje:
Szia Szabolcs! Ez Jó ötlet. Küldök egy Privát Üzenetet. Egyébként átnéztem, a Motorszám is és az alváz szám is egyezik a forgalmiban lévővel.
2015. dec. 23. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!