Hogy lehet kikapcsolni azt a funkciot ami leallitja a motort mig varakozok a pirosnal?
Figyelt kérdés
A jele egy nagy "A" betu korulotte egy nyilacskával.
Van OFF feliratu gomb a muszerfalon es azt megnyomva a funkcio kikapcsol.
De van mod es lehetoseg,hogy "orokre" OFF legyen ez a funkcio?
Akkor van ebben a helyzetben ha megallok a lampanal, uresbe van az auto es nem nyomom a kuplungot. Csak a féken van a lábam.
Auto tipusa, Kia Venga Dizel 2018 Piros
Es mi ennek a funkcionak a neve?
ma 10:06
2/8 anonim 

válasza:

vw-nel van gombja amivel minden inditäs utän ki lehet kapcsolni (a ceges Caddyn a közepkonzol aljäban van)
3/8 A kérdező kommentje:
Minden inditas utan it is ki lehet kapcsolni.
De alapertelmezett az hogy bekapcsol.
Erre keresek megoldast,hogy ne kapcsoljon be, maradjon OFF allasban. Majd ha nekem tetszik akor bekapcsolom ha pl hosszabb utra megyek stb.
ma 12:01
5/8 anonim 

válasza:

OBD-vel kéne körülnézni, hogy ki lehet-e iktatni.
6/8 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
ma 12:48
7/8 anonim 

válasza:

azzal lehet pl a hibäkat kiolvasni a board Computerböl. ugy nez ki (hasonlo) mint a regi nyomtato port...
8/8 A kérdező kommentje:
na nekem efele dolgokhoz szerelo kell, nem vagyok nagyon eles kes a fiokba autos temaban. Azt hittem csak egy kapcsolo es annyi , megoldja a problemam.
ma 12:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!