Renault elektronika, hol keressem a hibát?
Sziasztok!
Adott egy 2001 es megane
A központizáram elromlott, elakadásjelzőm nem működik, bal első ablakom csak lefele megy fel semmiképp(a jobb tokeletesen mukodik), emellett a beltér világításom se kapcsol fel ha kinyitom az ajtót, csak manuálisan.
Néhány napig még működtek mikor elkezdett nyűglődni utána végleg feladta a szolgálatot.
Hol keressem a hibát, milyen modul romolhatott el?
Benti biztosíték táblán mindegyiket átnéztem, kicseréltem de máshol lehet a hiba.
Előre köszi akinek akármilyen tippje van, sok pénzt már nem áldoznék erre az autóra.

Ne keresd sehol, mert ha értenél hozzá akkor nem kérdeznéd meg.
Vidd el egy szakemberhez és hamar megcsinálja.

Támogatom 1# válaszát.
A baj ott van, hogy Renault :D
Nekem 2008-as van. A komfort modulom ázott be, majdnem ugyan ezt a jelenséget produkálta.

Le kell tölteni a kocsi elektromos bekötési rajzát. Ha ez megvan, akkor utána könnyen megy a hibakeresés, mert így már átláthatod a logikátlanul színjelölt és kuszán felépített rendszert.
Ha neked ez a módszertan nem elég, akkor számodra tényleg csak a szerviz lesz a jó megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!