Egyáltalán miért vesznek meg benzines vagy dízeles új autókat és robogokat? Nem sokkal jobb ha szinte ingyen van az üzemanyag?vagy a gazdagabb réteget aki tud venni új autót pont ez a költség nem erdekli?
Akárhogy számolok is kb évente megyek 15000 km ha elektromos kocsim lenne 7l/100km fogyasztás mellett 1050 l benzint spórolnak meg per év ami 400 500 e Ft spórolás 1 év alatt
10 év alatt 4 5 millió nyers haszon .
Már kb ott tartunk hogy árban egy kategória az új benzines vagy elektromos kocsi 400 km mennek annál messzebb úgy se jársz.
Jó mondjuk az az igazság akinek van 20 millió kp ja kocsira azt szerintem nem.fogja érdekelni a benzin spórolás csak a sportosag vagy a kényelem..
Aki meg nem keres annyit annak maradnak a benzines használt 20 éves kocsik meg a fekete műszakik 😀
Van egy 2005 kocsim én már elektromossra alnek át ha lehetne később.
Szerintem lesz a benzin 700 Ft is /l 10 even belül szóval idővel muszaly lesz váltani.
Én amúgy simán váltanak e moped kocsira is néhány ilyet látni az utakon .jó mondjuk 50km/h kevés
De legalább kötelező bizti nem annyi plusz asszem segedmotor kategória és akor nem kell muszakiztatni.
Pedig ha belegondolunk jóval egyszerűbb konstrukció egy e autó a villanymotor nem fog elromlani.
Csak az aksi ami problémás..
Egy belső egésu motor összetettebb több a hibalehetoseg
Hasznos energia 10 20% használja csak ki.
Villanymotor 60%
Gondolkozz rajta. akkor, egyébként sose tudhatod hogy mikor lesz az elemes vackod töltése hirtelen a mostaninak a tízszerese árban.. gondolod majd kihagynak egy jó kis pénzlefejési lehetőséget? most tart a beetetés korszak, húú olcsó a töltés.. aha. aztán egyszercsak nem lesz az.
Amúgy a kedvencem az autópálya volt mindigis ilyen szempontból, ha netalán láttam is 1 villanvackot, az kilencvennel lemmingelt 20 centire egy nyergesvontató mögött a szélárnyékban, miközben én mázsahatvannal robbantam el mellette. :D :D Én már rég otthon vacsiztam, amikor ő még mindig ott sétakocsikázott. :)
25# teljesen igaz .
Amúgy kicsiben már kísérleteztem tavaly ezzel a benzin spórolás dologgal 300 e vettem egy üléses e rollert ám megy 55 el .
Csak az a baj sötétben nem szeretem használni mert nem.olyan a világítása mint egy kocsinak én meg kulteruleten is megyek vele .
Plusz esőben megint nemtudtam használni plusz akor se mikor necces hogy esni fog mire végzem melóval.
Most meg a hideg miatt .
1200 km mentem vele tavaly mikor jó idő volt és nappal .
Ennyi benzint sporoltam 60 e kb
5 év alatt visszahozza az árát plusz élményt is adott .
E kocsival kb ugyan az mennél többet mész vele annál többet spórolsz csak ugye ott nagyobb a költségvetés mert akor el lehet adni a benzinest
Ilyen feelinget SOHA nem kapsz meg egy elemes dülöngélős vacakkal..
"Én meg maradok hetero, és járok benzinnel. :D :D"
Szomorú nagyon, mikor valaki anyire elfolytja a homoszexualitását, hogy már csak egy benzines autó tartja fent a látszatot, hogy Ő hetero. Kívánom, hogy coming outolhass minél hamarabb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!