Egyáltalán miért vesznek meg benzines vagy dízeles új autókat és robogokat? Nem sokkal jobb ha szinte ingyen van az üzemanyag?vagy a gazdagabb réteget aki tud venni új autót pont ez a költség nem erdekli?
Akárhogy számolok is kb évente megyek 15000 km ha elektromos kocsim lenne 7l/100km fogyasztás mellett 1050 l benzint spórolnak meg per év ami 400 500 e Ft spórolás 1 év alatt
10 év alatt 4 5 millió nyers haszon .
Már kb ott tartunk hogy árban egy kategória az új benzines vagy elektromos kocsi 400 km mennek annál messzebb úgy se jársz.
nálam nem és a hozzám.hasonlo embereknek csak elvisz a bol b be.
Falun nem is tudsz kocsi nélkül élni.
De gazdagoknal státusz szimbólum is.
Veszik a drága BMW amibe egy vagyon az alkatrész ramegy a gatyája de azért vesszi mert máshogy nem tud csajozni .
Egy e kocsival max a teslaval lehetne menoskodni de akor se olyan.mintha egy Porseval menozol.
Szóval kinek mi az autó van akinek társadalmi szimbólum és van akinek kb életben maradashoz kell.
35# a azt inkább kihagytam.
Amúgy kíváncsi leszek ha kifejlesztik a lítium ken aksikat pár éven belül.
És pl telefonunk is 1 hétig bírja majd az intenzív használatot...
Idővel gondolom autóba is beepitik .
És akor lehet 1000 km mész el majd egy töltesel vagy 1500
Vagy kisebb megfizethetobb kocsikat fognak csinálni ugyan ilyen hatotavokkal ..
Mindenkep ez a jövő csak még nincs kiforva igazán.
Hidrogénes hulyesegben nem.hiszek
A benzin meg a dízel előbb utóbb úgyis ki lesz vonva csak lehet 40 év nem 20
Nem fognak, mert akkor már most is gyártanának.. suv suv hátán.. 3 tonnás szarok a környezetvédelem oltárán..
Hát én már 40 évig nem élek az tuti.. nem is szeretnék, a jövő az egy szar hely.. :)
Én meg simán elelek 40 évet remélem.
68 évesen még lehet vezetni nem?
Bár a mai nyugereket látva az utakon lehet inkább tomegkozlekedem megvedem a fiatalokat az idegesito totymogesuktol.😀
2050 tol lesz fúziós energia onnantól kb ingyen lesz az áram mindenhol.
Ha addigra lesz hatékony energia tárolás akor kb meg lesz oldva minden problémánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!