Milyen megbízható autót vegyek?
Autóvásárlás előtt állok,de nem vagyok jártas a dolgokban.Külföldön élek jelenleg, hazajárásra kellene az autó(főleg),de annyira nagy a kínálat,hogy elveszek benne.Dióhéjban: Nagyvárosban lakom, itt annyira nem is használnám a kocsit,mivel tömegközlekedéssel szinte bárhová eljutok, max heti egyszeri bevásárlás alkalmával lenne használva.Viszont havi szinten 1-2 alkalommal járnék haza, ami egy irányba 500km.Fontos szempont a pakolhatóság, kicsit a kényelem.Amiket eddig nézegettem, 2010-től gyártott modellek:
Ford Focus mk3-mk4 kombi
Opel Astra K kombi
Ford Kuga
Peugeot 308 sw
Kérdés: ezek mennyire bevált típusok?milyen motorokkal érdemes keresni őket?mennyire bajos egyik másik modell? Ha valakinek van tippje más hasonló kocsikról szívesen hallgatom. :)
U.i.: Millió yt videó,néppel,népítélet blogot átrágtam, egyik szidja másik áldja... személyes tapasztalok érdekelnek.
A ford szar, az opel gagyi+szar, francia autók meg ugy szarok ahogy vannak
Valami japán vagy opel helyett más német masina ajánlott
Amiket kiírtál ide, kb a legszarabbak amiket váalszatni lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!