Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen megbízható autót vegyek?

Milyen megbízható autót vegyek?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok,de nem vagyok jártas a dolgokban.Külföldön élek jelenleg, hazajárásra kellene az autó(főleg),de annyira nagy a kínálat,hogy elveszek benne.Dióhéjban: Nagyvárosban lakom, itt annyira nem is használnám a kocsit,mivel tömegközlekedéssel szinte bárhová eljutok, max heti egyszeri bevásárlás alkalmával lenne használva.Viszont havi szinten 1-2 alkalommal járnék haza, ami egy irányba 500km.Fontos szempont a pakolhatóság, kicsit a kényelem.Amiket eddig nézegettem, 2010-től gyártott modellek:

Ford Focus mk3-mk4 kombi

Opel Astra K kombi

Ford Kuga

Peugeot 308 sw

Kérdés: ezek mennyire bevált típusok?milyen motorokkal érdemes keresni őket?mennyire bajos egyik másik modell? Ha valakinek van tippje más hasonló kocsikról szívesen hallgatom. :)

U.i.: Millió yt videó,néppel,népítélet blogot átrágtam, egyik szidja másik áldja... személyes tapasztalok érdekelnek.

ma 16:04
 1/5 anonim válasza:
21%
Bicikli
ma 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mennyi a keret.
ma 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ford kuga 1.5 kerüld,nagyon problémás
ma 18:16
 4/5 Mad Max2 ***** válasza:
51%

A ford szar, az opel gagyi+szar, francia autók meg ugy szarok ahogy vannak

Valami japán vagy opel helyett más német masina ajánlott

Amiket kiírtál ide, kb a legszarabbak amiket váalszatni lehet:D

ma 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt akartam mondani 4-es. Jobbnál jobbak... De ha van rá keret, meg ha nem gond a szervizbe járni, hát szíve joga.
ma 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!