Mit érdemes ilyen helyzetben tenni? Vagy, hogyan érdemes az ilyet kivédeni?
Figyelt kérdés
Viszonylag kezdő vezető vagyok, eddig 2000 km-t vezettem. Hétvégén éjszaka vezettem, zöld lett a lámpa, elindultam balra, de közben balról egy rolleres nagy sebességgel jött, és vészfékeztem, sikerült elkerülni a találkozást, de nem sokon múlott. Ti hogyan védekeztek az ilyen ellen, vagy hogyan kellett volna erre felkészülnöm, hogy pirosban átszáguld egy rolleres?2024. jan. 3. 09:37
11/12 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, ha a másik jármű egy teherautó vagy busz lenne, akkor is menne itt a bizalmi elvezés, vagy akkor már hirtelen az "annak van elsőbbsége, akinek megadják" lép érvénybe.
12/12 A kérdező kommentje:
igazából a gyalogosok után lett zöld a lámpa és ezért csak gyalogosokat kerestem, és miután láttam, hogy se jobbra se ballra nincs gyalogos, ekkor láttam, hogy balról egy rolleres jön lefele, meg is lepett, mert onnan régóta piros volt, és 30 másodperc múlva lett volna zöldje. Köszönöm a válaszokat.
2024. jan. 4. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!