Szerintetek a mai gazdasági helyzetben érdemes családi vállalkozásként kamionos fuvarozó céget alapítani?
Fontolgatjuk a családdal, hogy belevágunk!
Szakmai tudás,tapasztalat adott!
Kíváncsi vagyok a véleményekre!:)
Az jelenlegi üzemanyagárak miatt elég durva...
De lehet, hogy épp ezért lehettek kis cégként életképesek (ha nagyobb rezsijű egyéb cégek alá tudtok ajánlani).
Ha biztos vagy benne, hogy lesz folyamatos megrendelésed, akkor bármilyen vállalkozást érdemes beindítani.
Hiába van szaktudás, gép meg munkaerő ha nincs megrendelés.
Én a megígért fuvarok alapján végeznék egy kihasználtság számítást. Az eredményt elosztanám kettővel. ( Mert szegény aki még ígérni sem tud, és talán fele bejön az ígéreteknek. ) Ha így is megéri akkor érdemes belevágni. Szerintem.
Hova szerződnél le? Honnan kapnád a munkát?
Ha azt írod hogy szakmai tudás,tapasztalat adott,akinek adott az hány éve van a szakmában? Ezek fontos dolgok, ha egy kicsit is értetek a fuvarozásba,tudnotok kell milyen hirig van a szakmába. Belföldre vagy nemzetközire gondoltatok? 10-éve vagyok a nemzetközibe,én bizony nagyon meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!