Nem indul a kocsi. Lemerült az akku, újra töltés után sem indul. Mi lehet a gond?
Sziasztok
Rajtahagytam a gyújtást a kocsin, lemerült az akku. Feltöltöttem az akkut (kivettem a kocsiból), miután visszatettem indítanám de villig meg kerreg csattog minden, mintha rövidzárlat lenne. De elvileg nem lehet mert azelőt indult pöcre a kocsi. Mi lehet a gond?
Ennyi idő alatt én már megkértem volna valakit hogy bikázzon be.
Ha beindul az autó, némi járatást követően leállítanám és újra próbálnám a slusszkulcsos indítást.
Ha nem indul akkor az akku a rossz, illetve lehetnek még szétcsúszott vezetékek.
Az önindító semmiképp ha ad ki berregő hangot.
De hát ehhez tényleg buta vagyok.
Ha nagyon le van merülve, akkor az automata töltő nem kezdi el tölteni. Vagy rossz esetben 6V-,osnak ismeri fel.
Ilyenkor rá kell "bikázni", hogy felismerje és elkezdje tölteni.
Bebikáztam volna ha tudnám, de elég nehéz lenne letolni az udvarról, mert pont rossz pozícióban van.
Amúgy az igaz ha az akku sz@r akkor tényleg nem tartja meg a feszültséget és rögtön leeseik a feszkó. De ha zárlat van valahol úgyan így viselkedni.
Azt írod #18-ban:
"Bebikáztam volna...de nehéz letolni..rossz pozícióban van"
Szerintem a bikázáshoz a motorháztető kell felnyitni, nem pedig az autót tologatni.🤨
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!