9. Majd akkor te is így közlekedj, amikor lenyomtad a 12 órát, majd állsz a buszon 1 órát, utána várakozás a hidegben 20 percet az átszállásra, és még 20 perc zötykölődés. ÉN CSINÁLTAM! 1 évig, és inkább felvágom az ereimet, mintsem megint elkezdjem. És "imádtam" vidékről suliba járni az 05:10-es busszal. :(
2023. dec. 18. 12:28
12/26 anonim válasza:
"Ez megint olyan, hogy akinek nagyon muszáj az bevállalja, viszont autóval sokkal kényelmesebb. Tehát ergo nem kötelező az autó."
#9 Kérdeztem valamit, de nem válaszoltál, vagyis te tuti nem buszoznál még napi 3 órát, meg kelnél fel hajnali 4 előtt, hogy elérd a buszt. Szóval inkább ne oszd az észt ha magad is inkább az autót választanád.
2023. dec. 18. 12:34
13/26 anonim válasza:
Ahhh a jó öreg tömegközlekedés... főleg átszállással.
Késik vmiért a "fő" járat, az átszállás meg b*szik megvárni aztán még rohadjál ott a hidegben 1 órát jó esetben.
2023. dec. 18. 12:34
14/26 anonim válasza:
Átszállás??? A minap néztem ünnepi látogatás miatt a Volán-ét. Van, ahol 1 perc, mondom EGY PERC az átszállási idő! HA odaér a másik busz, és tudod, hol kell átszállni.
2023. dec. 18. 12:41
15/26 anonim válasza:
1 évre leraktam az autót kíváncsiságból. Visszaültem és nem szándékozom letenni újra. Jelenleg 2 tank benzint használok el egy hónapban, az körülbelül 60 eft. Ha a jelenlegi nyolcszorosát meghaladná az üzemanyagár és már karcolná az 500 eft-ot a havi benzinköltségem, akkor újra letenném. Az alatt belefér.
2023. dec. 18. 12:48
16/26 anonim válasza:
Hol az összefüggés? Mindenkinek ugyanannyiért adják az üzemanyagot.
2023. dec. 18. 13:43
17/26 anonim válasza:
Szerintem az üzemanyagár emelkedése pont hogy hátráltatja sokaknál a karbantartást, fiatalabb autó vásárlását.
Ha már kifizetett pl. 50eFt-t egy hónapban üzemanyagra, sokan nem fognak/tudnak félretenni a karbantartásra is. Ráadásul most ezt a pénzt igen gyorsan el is lehet kocsikázni ha csak 20km-re jársz dolgozni + néha nem árt szórakozni, kirándulni is...
2023. dec. 18. 13:47
18/26 Szolovjov válasza:
Minnél drágább a benzin, annál kevesebb pénzért fognak autót venni. Így a megmaradt pénzből lehet inkább tankolni a kordét.
2023. dec. 18. 17:14
19/26 Koplárovics Béci válasza:
Kb annyinak kellene lennie a benzinnek, hogy "ötezeré'" már ne tudjon csak a kút meg otthon között közlekedni. Addig nem drágul neki. 20 éve annyiért tankol.
2023. dec. 18. 17:26
20/26 anonim válasza:
Jellemzően pont akik régi kocsikkal vannak meg lerobbant autókkal azok használnak azért autót mert szükségük van rá és nem poénból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!