Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valaki bontószökevényekkel...

Ha valaki bontószökevényekkel közlekedik non stop azt hogyan lehet feljelenteni úgy hogy ne használhassa?

Figyelt kérdés

Van az utcánkban egy ilyen hmcs (helyi menő csávó).

Olyan autókkal közlekedik amiről ordít hogy ennek így semmi keresnivalója a forgalomban. Még autószerelőnek sem kell lenni hozzá hogy lássam hogy konkrétan az autón konkrétan nincsen küszöb. A lámpái nem égnek, tizen éves kopott repedt gumikkal jár, a futómű bekötési pontok annyira el vannak rohadva hogy bármikor kitörhet. A padlólemezen pedig egy 30 centis lyuk van.

Most lehet túlzásnak hangzik de ha alánéznétek ti is azt mondanátok hogy "aztaqva".

A féktárcsák kopottak égettek, hatalmas válla van. Az olaj folyamatosan folyik belőle egy hatalmas folt van alatta ahol parkolni szokott.

Büdös fekete füstfelhő jön belőle. Tényleg amit el tudtok képzelni minden.

En nem tudom hogy kapott műszakit mert ügyfélkapun megnéztem és van rajta ennek ellenére is. Mit lehet tenni?

2020. dec. 18. 09:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb semmit.
2020. dec. 18. 09:37
 2/24 anonim ***** válasza:
54%
Rendőrségnél feljelentést tehetsz, akár anonim is. Rá fognak szállni.
2020. dec. 18. 10:09
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a szerelője, hogy ennyit tudsz az autójáról?
2020. dec. 18. 11:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szegődj el gyorsan autószerelőnek, mert szemrevételezéssel kész diagnosztikát állítasz fel... bár ahhoz külön gratulálok hogy a legjobb dolgod ez, hogy más autóját mustrálgatod.
2020. dec. 18. 13:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
te honnan láttál be a padlólemez alá? Itt valami nem stimmel, ez valami bosszú mert elvitte a nőd? Amúgy műszakiját kell megnézni bár az sem garancia mert sok helyen adnak zsebbe fizetésért sikeres műszakit holott szét van rohadva az autó
2020. dec. 18. 14:16
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
hogy kapott műszakit? Hát okosba, te kis butus...
2020. dec. 18. 14:54
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Házmester uraság. Attól még lehet tényleg koporsóval jár a csávó, de, hogy te is elmeroggyant vagy az is tuti. Még utána néz ügyfélkapunk érted. Szánalom.
2020. dec. 18. 15:23
 8/24 A kérdező kommentje:

"Te vagy a szerelője, hogy ennyit tudsz az autójáról?"

Nem vagyok a szerelője és nem tudok mindent az autójáról, csak azt amit látok az is "sokk" teszem hozzá.

"Szerintem szegődj el gyorsan autószerelőnek, mert szemrevételezéssel kész diagnosztikát állítasz fel... bár ahhoz külön gratulálok hogy a legjobb dolgod ez, hogy más autóját mustrálgatod."

Nem vagyok én autószerelő csak autót szerelő. A kész diagnosztikáig el sem kell jutni, egy normális vizsgán ha a vizsgabiztos meglátja az "anyagfolytonossági" hibát az autón akkor az az autó megbukott. Ehhez mégcsak autószerelőnek sem kell lenned, te is látnád mert ordít...hogy átlátsz az autón :D Nem a legjobb dolgom, de az egyik dolgom, évek óta böki a szemem ez a suttyóság amit ez leművel, meg amilyen életveszélyes tragacsokkal közlekedik.

"te honnan láttál be a padlólemez alá? Itt valami nem stimmel, ez valami bosszú mert elvitte a nőd? Amúgy műszakiját kell megnézni bár az sem garancia mert sok helyen adnak zsebbe fizetésért sikeres műszakit holott szét van rohadva az autó"

Belátok mert olyan helyen parkol ami ezt lehetővé teszi, egy csentivel meg semmi perc megmérni. Te mégis mire gondolnál ha látod egy lyukon keresztül az autóbelső szövetborítását? (az is csak azért van ott mert nem lemezből van így nem tud elrohadni ) Igen pont erről szól a kérdés hogy bár ezek az autók érvényes műszaki vizsgával rendelkeznek de családom pusztuljon el ha az ilyen állapotú autók megfelelnének egy műszaki vizsga követelményeinek.

"Házmester uraság. Attól még lehet tényleg koporsóval jár a csávó, de, hogy te is elmeroggyant vagy az is tuti. Még utána néz ügyfélkapunk érted. Szánalom."

Igen elmeroggyant vagyok, a lényeg hogy ne fájjon. te mit gondolsz erről? Te hagynád a p.cs@ba? Szerintem ő veszélyben van.

2020. dec. 18. 17:26
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, halljátok! Ez képes volt a szomszédja autóját a parkolóban vagy az utcán egy magán műszaki vizsga alá vetni.

A szomszédod látta, hogy ott bujkálsz a kocsija alatt?

Te egy zseni vagy! Ilyenek kellenének az NKH-hoz vizsgabiztosnak!A másik rendszerben kellett volna születned, amikor még egy eldugult ablakspricni miatt is megbuktak a Ladák, Trabantok a Mozaikban. Élvezted volna a királyságot..

2020. dec. 18. 17:49
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, kérdező! Akkor most leírom a tutit.

Hogy a szomszéd autója alkalmas-e a közúti közlekedésre, annak a megállapítása nem a te dolgod, és jogköröd sincs rá, még akkor sem, ha minden szó igaz amit leírtál.

Szólhatsz a rendőrségnek, de pont telibe fogják szarni a bejelentésed, főleg most, hogy több mint fél évvel (és még ki tudja meddig) hosszabbodnak a műszaki érvényességek.

Láttál te már egy "igazi" munkásautót az építőiparban?

Nincs annyi rendőr, ahány ilyen autó van az országban.

Ha minden este 80-al száguldozna az utcátokban, vagy driftelne a körforgalomban, akkor foglalkoznának vele, lenne értelme a bejelentésnek.

Mos annyit tehetsz, hogy reménykedsz abban, hogy egy ellenőrzésnél kiveszik a sorból, és nem engedik tovább közlekedni az autót.

A "ma 17:26" kommented utolsó sora, pedig egy állszent baromság.

Te nem őt félted, hanem valamiért alá akarsz tenni.

2020. dec. 18. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!