Az üzemanyagárak milyen mértékű emelkedése tudná azt eredményezni, hogy a bontószökevény tragályokkal közlekedők kiszoruljanak?
Bármilyen nehéz ezt elhinni, (mert már kitudja hányadik ilyen kérdés) de az emberek nem szórakozásból autóznak, hanem mert muszáj. Vidéken nincs olyan tömegközlekedés, mint a fővárosban, hogy X percenként jön a busz Én is kénytelen vagyok autóval járni dolgozni, ha nem akarom, hogy minimum 3 órám csak utazgatással menjen el, kocsival ez 2x20 perc. 22 éves autóm van, ami most volt műszakin, és nem kellett lefizetnem a vizsgabiztost, simán átment (nem német prémium)
Sokan vagyunk így, hogy egyszerűen nem tehetjük le az autót, mert akkor fizetést se kapunk.
#2 "de az emberek nem szórakozásból autóznak, hanem mert muszáj"
Részben igaz részben nem. Van busz illetve 1-2km sétába sem halt még bele senki tehát nem biztos hogy muszáj lenne.
Na erről beszéltem.
Amikor a pökhendi sz.rdarabok azt hiszik, az ő s.ggükből süt a nap.
Mitől van neked több jogod a polgárpukkasztó sz.roddal az utakon, mint bárki másnak?
Egyelőre a hulladék fajtád az "olcsójánosokból" él meg, kis bajszos srácnak nem volt elég sajnos a rovarirtójából anno....
Sajnos sok embernek nincs olyan reális határ. Akár 1-2000! forintot is kifizetne, mert másképp éhen döglik, mert nem tud melóba menni. Vidéken nincs ám BKK, hogy 10 percen belül van ott valami busz, trolli, metró, ... .
Haveromnak csak azért van motorja + 2 kocsi, mert másképp nem tud beérni reggel 6-ra. Na jó, be tudna, de akkor már 5-kor ott állna a cég kapujában.
#5 "Te bevállalnál 6-tól 18-ig egy 12 órás műszak után egy 1,5-ás buszozgatást, átszállással, miközben másnap reggel meg mehetsz vissza?"
Ez megint olyan, hogy akinek nagyon muszáj az bevállalja, viszont autóval sokkal kényelmesebb. Tehát ergo nem kötelező az autó.
Vicces de pont fordítottan hat rá a dolog....
Ha rohadt drága az üzemanyag és az autó nem váltható ki semmivel akkor az emberek az autón fognak spórolni...
Régit vesznek, esetleg eladják a mostanit és régebbit vesznek, hogy tudjanak tankolni. De ehhez irrelevánsan magas üzemanyag árak kellenének... bőven 1000ft felett.
De amúgy mi a bajod a bontószökevényekkel?
Én rengeteget vezettem már hazánkban és eddig semmi bajom nem volt a bontószökevényekkel.
Sokkal több bosszúságot okoznak a SUV-ok vagy a "luxus" autósok akik száguldoznak, vagy 5 centivel a seggedben mennek lakott területen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!