Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az üzemanyagárak milyen...

Az üzemanyagárak milyen mértékű emelkedése tudná azt eredményezni, hogy a bontószökevény tragályokkal közlekedők kiszoruljanak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 11:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Semennyi. Amikor közel 800 Ft volt az üzemanyag akkor is ugyanannyi volt mint előtte, vagy most. Akinek a s(tojás angolul)e alá nőtt az autó nem fogja letenni akkor se ha enni se lesz mit.
2023. dec. 18. 11:07
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

Bármilyen nehéz ezt elhinni, (mert már kitudja hányadik ilyen kérdés) de az emberek nem szórakozásból autóznak, hanem mert muszáj. Vidéken nincs olyan tömegközlekedés, mint a fővárosban, hogy X percenként jön a busz Én is kénytelen vagyok autóval járni dolgozni, ha nem akarom, hogy minimum 3 órám csak utazgatással menjen el, kocsival ez 2x20 perc. 22 éves autóm van, ami most volt műszakin, és nem kellett lefizetnem a vizsgabiztost, simán átment (nem német prémium)

Sokan vagyunk így, hogy egyszerűen nem tehetjük le az autót, mert akkor fizetést se kapunk.

2023. dec. 18. 11:19
 3/26 anonim ***** válasza:
5%

#2 "de az emberek nem szórakozásból autóznak, hanem mert muszáj"

Részben igaz részben nem. Van busz illetve 1-2km sétába sem halt még bele senki tehát nem biztos hogy muszáj lenne.

2023. dec. 18. 11:44
 4/26 anonim ***** válasza:
17%
Semennyi sajnos. Az olcsójánosok akkor is "kettőért tele" módszerrel tankolnának.
2023. dec. 18. 11:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
#3 Te bevállalnál 6-tól 18-ig egy 12 órás műszak után egy 1,5-ás buszozgatást, átszállással, miközben másnap reggel meg mehetsz vissza? Gondolom nem. Van mikor az ember ideje, pihenése többet ér, mint a zsugoriskodás. De az ilyen embereket mint te úgysem lehet meggyőzni, mert csak az irigység beszél belőletek, gondolom te voltál az egyik lepontozó is.
2023. dec. 18. 11:53
 6/26 anonim ***** válasza:
32%

Na erről beszéltem.

Amikor a pökhendi sz.rdarabok azt hiszik, az ő s.ggükből süt a nap.

Mitől van neked több jogod a polgárpukkasztó sz.roddal az utakon, mint bárki másnak?

Egyelőre a hulladék fajtád az "olcsójánosokból" él meg, kis bajszos srácnak nem volt elég sajnos a rovarirtójából anno....

2023. dec. 18. 12:09
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretem ezt az "ott a busz, meg lehet gyalogolni" érvet. Sok helyen NINCS ott a busz, csak naponta 2-3 alkalommal. Nos, nekem Bp agglomerációjában lévő városban ott a busz az utca mindkét végén. De ha tömegközlekedéssel akarnék bemenni a bp-i, 20km-re lévő munkahelyemre, az a Google szerint tömegközlekedéssel 1,5 óra, autóval meg 30 perc. És akkor még nem számoltam bele, hogy a busz nem az én igényeimhez szabva jön. Szóval min. 2 óra pihenési (vagy egyéb feladatokra fordított) idő a nap 24 órájából nyilván megéri, hogy autóval menjek, akármennyibe kerül is.
2023. dec. 18. 12:13
 8/26 anonim válasza:
100%

Sajnos sok embernek nincs olyan reális határ. Akár 1-2000! forintot is kifizetne, mert másképp éhen döglik, mert nem tud melóba menni. Vidéken nincs ám BKK, hogy 10 percen belül van ott valami busz, trolli, metró, ... .

Haveromnak csak azért van motorja + 2 kocsi, mert másképp nem tud beérni reggel 6-ra. Na jó, be tudna, de akkor már 5-kor ott állna a cég kapujában.

2023. dec. 18. 12:17
 9/26 anonim ***** válasza:
16%

#5 "Te bevállalnál 6-tól 18-ig egy 12 órás műszak után egy 1,5-ás buszozgatást, átszállással, miközben másnap reggel meg mehetsz vissza?"

Ez megint olyan, hogy akinek nagyon muszáj az bevállalja, viszont autóval sokkal kényelmesebb. Tehát ergo nem kötelező az autó.

2023. dec. 18. 12:19
 10/26 anonim ***** válasza:
87%

Vicces de pont fordítottan hat rá a dolog....

Ha rohadt drága az üzemanyag és az autó nem váltható ki semmivel akkor az emberek az autón fognak spórolni...

Régit vesznek, esetleg eladják a mostanit és régebbit vesznek, hogy tudjanak tankolni. De ehhez irrelevánsan magas üzemanyag árak kellenének... bőven 1000ft felett.

De amúgy mi a bajod a bontószökevényekkel?

Én rengeteget vezettem már hazánkban és eddig semmi bajom nem volt a bontószökevényekkel.

Sokkal több bosszúságot okoznak a SUV-ok vagy a "luxus" autósok akik száguldoznak, vagy 5 centivel a seggedben mennek lakott területen belül.

2023. dec. 18. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!