Debrecenben miért van ilyen sok bontószökevény autó forgalomban?
Miért, milyen autókkal járnak ott az emberek?
Szerintem Magyarország kicsi ország ahhoz, hogy számottevő eltérés legyen a személygépjárműállomány összetételét illetően.
Nyilván mivel Debrecen nagyváros, így a nagy számok törvénye alapján régebbi autóból is többet látsz, mint egy kisvárosban vagy faluban.
"csak vidéken kevés az autó"
Parancsolsz?
#5: Úgy értettem, hogy a városban sok autó van, falun meg kevés.
Feltételeztem, hogy a kérdező a falujából beszabadult Debrecenbe és meglepődött, hogy sok hulladék autó van.
#7 Nem mintha így közelebb lenne a valósághoz. Miért lenne "kevés" autó vidéken? Főleg, hogy nagyvárosokban ahol jó a tömegközlekedés, ott nagyon sokan élnek vele, míg vidéken még sz*rni is autóval szokás menni.
Persze egy nagyváros esetében amikor a teljes lakosság + agglomeráció besűrűsödik a belvárosba, akkor tűnhet úgy hogy ott több autó van, de nincs. Sűrűség =/= mennyiség.
Ráadásul vidéken jellemzően magasabb az autók átlagéletkora és rosszabb állapotok tapasztalhatók, mint nagyvárosban, már csak ezért sem tudok egyetérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!