Debrecenben miért van ilyen sok bontószökevény autó
forgalomban?
Szerintem ez az a kérdező aki előtte mindig Nyíregyházára volt rákattanva, most meg rájött hogy van Debrecen is.
2023. ápr. 30. 23:45
2023. máj. 1. 06:29
11 - Igen, ez ugyanaz az a szellemi árvízkárosult, aki Nyíregyházát fikázta régebben, most Debrecen a soros, felkészül Szolnok vagy Pécs.:)
Majd letakarodik erről a témáról, nem kell túl sokat foglalkozni vele. A stílusjegyei alapján mindig nyomon követhető ez a nyomi:)))
2023. máj. 1. 10:02
#13 "szellemi árvízkárosult"
Felsírtam. :DDD
2023. máj. 1. 10:05
15/34 A kérdező kommentje:
11-es és 13-as félkegyelműek, közöm se volt sosem Nyíregyházához, sosem tettem fel Nyíregyházával kapcsolatos kérdést. Az, hogy ti mégis erre a következtetésre jutottatok, csak azt mutatja meg, hogy mekkora szellemi deficitben vegetáltok.
#15 Attól mert nem írtál Nyíregyházáról hasonlóan tirpák kérdéseket, attól még egy apró fokkal sem jársz magasabban az intelligencia létráján. Nyíregyháza vagy sem, de ezt a Debrecenes kérdést te írtad ki, nem más. Szerinted RÓLAD mit mutat ez meg?
2023. máj. 1. 11:20
17/34 A kérdező kommentje:
16-os, ez egy kérdés volt egy olyan oldalon ahol kérdéseket lehet feltenni. Nem volt benne se sértő se trágár, és a tényekről szólt. Ha ez neked meghaladja a tűrőképességedet akkor nem kellene itt ténferegned, nehogy agylobot kapj.
17-es, ez egy mondvacsinált, értelmetlen, kitalált "kérdés" volt, ami az oldal szabályzatába ütközik. Ha ez neked meghaladja a felfogásodat, akkor nem kellene itt ténferegned, egyszerűen mert a rühös kutya sem kíváncsi ezekre. Lehet, hogy néha elszáll velünk a ló és poénkodunk, de alapvetően normális kérdéseket feltenni, illetve normális kérdéseket megválaszolni vagyunk itt.
2023. máj. 1. 11:53
19/34 A kérdező kommentje:
18-as mi a mondva csinált és mi ütközik az oldal szabályzatába a kérdésemben? Ha nem tetszik a kérdésem, akkor mit bénázol itt, kényszerített valaki arra, hogy válaszolnod kell rá? Szerintem jelentkezz sürgősen a pszichiátrián, mert nem kis gondok vannak nálad.
19 - Én sem értem a kérdésedet. Szerinted van egy város, ahol romokkal járnak az emberek. OK. "Nincs pénze az embereknek normális autókkal járni ott?" Én nem tudom, hogy ha nincs ott pénzük az embereknek (szerinted), akkor hogy lehet az, hogy - itt olvastam - lépni nem lehet az autóktól, minden qrva drága Debrecenben, a lakások megfizethetetlenek, az albérletek az egekben, mindenki ott akar befektetni, csak hát (szintén szerinted)szar autókkal járnak... hihető???
Szerinted ez a kérdés - ezek tükrében - normális kérdés?!
Én nem tudom, mert nagyon régen voltam ott, de nyáron megyünk szétnézni, és visszatérek a tapasztalataimmal.
2023. máj. 1. 22:51
További kérdések: