Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Auris, Corolla/Hyundai...

Toyota Auris, Corolla/Hyundai I30/Kia Ceed/Skoda Octavia közül melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan helyzetben vagyok, hogy hamarosan szükségem lesz egy autóra, napi szinten városi közlekedésre és heti szintű párszáz km-es ingázásra. A keret kb 1-1,5 millió forint. Ti melyik tpust választanátok?

Típustól független az 1.6-os szívó benzines motorokról hallottam hogy nagyon megbízhatóak. Van esetleg olyan a felsoroltak közül amit kerüljek inkább? Vagy olyan típushiba amire nagyon figyeljek egyik-másik típusnál? Elsősorban fiatalabb modellt, vagy kevesebbet futottat javasolnátok? Fő szempont a megbízhatóság. Előre is köszi a válaszokat!

ma 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az aurist venném(lehetőleg olyan elő élettel, ahol nagyon figyeltek az olajcsére és az olaj minőségre). Csak ennyiért nem kapsz jó állapotú első generációs aurist. Emiatt vasaló swiftet javasolnék. Azt meg nem tudom, ki mondta neked hogy a hyundai 1.6-os motorja jó....
ma 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Az igényeidre tekintettel, a kényelem a legfontosabb...ebbe beletartozik az automata váltó is...tehát a leglágyabb rugózás(akár egy személlyel), testhezálló vezetőülés, csendes utastér.
ma 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!