Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alföldön divat a lada?

Az alföldön divat a lada?

Figyelt kérdés
Sok veterános csoportban bent vagyok fb-n és ha Ladáról van szó, szinte mindig az alföldön található, például a dunától nyugatra lada hirdetést 50-ből egyszer látok ezekben a csoportokban.

2023. dec. 14. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem divat, csak egyeseknek hobbi, ugyanúgy, mint a Simson mielőtt elszállt az ára, nem volt sosem jó motor, de romantikából vagyunk, akik tartják. Általában azok, akik szívesen töltenek több időt a szerelésével, mint a használatával. A Lada is egy életérzés, családot nem ültetnéd bele, messzire nem vinnéd, de jó buli veretni a határban.
2023. dec. 15. 02:38
 12/14 veterán vas ***** válasza:
57%

"Alföldön divat.."

Látogass el Borsodba, megváltozik a véleményed. 😉

2023. dec. 15. 23:01
 13/14 NTBS ***** válasza:
Nem. Csak itt több maradt meg.
aug. 18. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Divatnak semmiképp nem mondanám. A 90-es évekig kényszer. Nem véletlenül tűnt el azóta a 95%-uk. Azóta meg aki Ladázik, inkább nosztalgiából teszi. Ma már egy működőképes F Astrát vagy hasonlót olcsóbban megkapsz, mint egy hasonló állapotú Ladát. Az Alföldön lehet hogy több marad meg. Bár én olyan statisztikát még nem láttam, hogy ott jelentősen több lenne, mint máshol az országban.
aug. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!