Az alföldön divat a lada?
Figyelt kérdés
Sok veterános csoportban bent vagyok fb-n és ha Ladáról van szó, szinte mindig az alföldön található, például a dunától nyugatra lada hirdetést 50-ből egyszer látok ezekben a csoportokban.2023. dec. 14. 12:56
1/14 anonim válasza:
A kérdés se jó.
Nem divat , igaz van egy pár db.
2/14 anonim válasza:
De veterán autónak, hobbiból tartják, vagy használják, mert még nem esett széjjel?
Nem mindegy!
4/14 anonim válasza:
A veteránozás nem divat, sose volt, aki megengedheti magának az csinálja. Atz ország nyugati fele jobban él, ezért ott biztos több a veterán. Az Alföldön nem hinném, hogy a többség OT, inkább csak arra futja. Azt meg nem nevezném divatnak, hogy azért járnak az emberek hulladékkal, mert nem futja jobbra
6/14 anonim válasza:
Alföldi vagyok. Nem divat csak sokan azért csinálják, mert alig van munkalehetőség. Így valamit csinálni kell. Ebből, meg van pénz.
7/14 anonim válasza:
A magyar főleg vidéki fiatalok autó mániások, amikor kicsik voltak a Láda volt a legmenőbb elérhető kocsi. Ma már (amúgy már nem, de 10-15 éve még igen) a Lada olcsó, elérhető, igy a gyerekkori vágy kielégíthetőve vált. Így a Lada a legkézenfekvőbb autó ahhoz hogy legyen egy veterán de menőre tuningolható, nem mellesleg hátsó kerekes ajtód. Ennyi.
8/14 anonim válasza:
Egyértelműen látszik, hogy a szegényebb régiókban van több lada:
statinfo.ksh.hu/Statinfo/QueryServlet?openLink=575918992caf23111752d8f677188167704b13fefb749a7c0520ab1839bc1df3
Valószínűleg ezeken a helyeken tovább használták és emiatt több is maradt meg veteránnak.
9/14 anonim válasza:
Azt nem tudom... én a Dunántúlon lakom. És tavaly adtam el egy 45 éves 2101-est, ami új korában a családban volt. Én is csak öröklés révén lettem a második tulaj, de gyakorlatilag nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!