Prémium autók közül a Volvót a legdrágább fenntartani?
#20 Én nem azt írtam, hogy prémium, hanem azt, hogy az S60 egy szint az ötös bréemvével és az A6-os Audival. Hogy ezt a kategóriát pontosan minek hívjuk, az engem a legkevésbé sem érdekel. De ha más a fent említett németeket prémiumnak hívja, akkor az S60 is az. Felőlem hívhatjuk bárhogy, nem érdekel. De egy kategória akkor is.
És amíg van olyan barom, aki az autók hosszával próbál érvelni, addig ez a kijelentésem nincs is megcáfolva.
21# én pedig azért küldtem el neked a méreteket, hogy többek között azért sem egy kategória.
Alsó, alsó -kozep, közép, felso-kozep, felső.
Mind a méret alapjá be van osztva..
Technikailag pedig amik alapján párba lehet őket állítani, az ez 😀
Még MINDIG nem egy kategória az ötös BMW -vel a Volvo 60asa 😀
Perszeee ha nem prémium az autó a Volvo, akkor feleslegesen hasonlítjuk össze a német trióval.
De egyébként mi alapján allitottad ezt fel? 😀✌️ Ha elmagyarázod, akkor nagyobb értelme van
#21 Nincs partiban egyik volvo sem (plane nem az S60) az 5-el, A6-al. Ha te ezt tenyleg igy gondolod, nem bantasbol, de nincs minosegerzeked az autok megkulonboztetesehez. Meg egy Volkswagen Arteonhoz sem raknam oda minosegerzetben az S60-at, nem hogy egy A6-hoz. Mondom ezt ugy hogy nekem is S60 van.
Az autok hosszat pedig a kategorizalas okan irta a forumtars. Ugyanis az auto utazasi komfortjat erosen befolyasoljak az auto fizikai meretei es a belter fizikai meretei. Pont a 3-mas BMW-vel hasonlitottak ossze az S60-at az egyik magyar autos ujsagnal. En is meglepodtem, de a 3-mas BMW tenyleg nagyobb. Hatul 10 centivel tobb a labter, felul is szelesebb a kaszni.
Ha az autokat minoseg szerint kategorizalod, szamitasba kell venni a meretet is. Ha ezt kihagyod, nem osszehasonlitod a ket autot, csak beszelsz roluk. De mondhatnam ugy is, hogy almat almaval.
A Dacia Dustert sem a Touareghez meg XC90-hez hasonlitjuk, hanem a Vitarahoz.
26, azt tegyük hozzá a volvohoz, hogy a hármas BMW-ben sincs hatalmas tér, hát meg a volvoban akkor mi a helyzet...😀 emelékeim szerint a D6nál csak a csomagtér olyan apró, mint az alsó kategóriák, de még annál is kisebb(jó kellett a hely az akkupakknak). Talán 400 liter.
Amúgy meg, akkor ha a 21# szerint nem prémium a Volvo, akkor az Audi a6 és bmw 5-szeria megkevésbé az?
Nem gondolnám 😀
Már csak a komfort extrák miatt sem.
De természetesen ha egy fapados nemet autót hasonlítunk össze, akkor van benne valami....
Mert láttam ám halogén izzók a6-ot nem egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!