Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kézifék helyes használata?

Kézifék helyes használata?

Figyelt kérdés
hogyan kell a kéziféket rendesen hasznàlni? tudom hülye kérdés, de már kezdem azt hinni hogy én nem használom jó. finoman, de egy határozott mozdulattal behúzom, és amikor kiengedem, akkor egy picit meghúzom felfelé, és úgy nyomom be a gombot, nekem így tanították. eddig az összes kocsimon elég hamar tönkrement a kézifék, elkezdett nyekeregni ha behúztam és ki-be szálltam a kocsiból, és elkezdett lötyögni a kar. bár azoknak a kocsiknak volt más bajuk is bőven, úgyhogy nem kizárt hogy màr szar volt. most egy jó állapotú kocsit vettem, amin nagyon jónak erződik a kézifék, de kíváncsiságból behúztam, és elkezdtem mozgatni a kasztnit, és ez is nyekereg kicsit. nem éles hangon nyikorog mint a többi, csak egy picit nyöszörög.
2023. okt. 26. 06:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
8-as, azért mondom ezt, mert nekem azt mondták, hogy be van rohadva a féknyereg, és azért nyikorog.
2023. okt. 26. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!