Mennyivel kerülne többe egy kocsi ha rozsdamentes acélból csinálnák?
10. Nem egy kis króm írója vagyok.
A rozsdamentes acél egy ötvözet. Előállítása nem csak annyi, hogy adunk a vashoz krómot.
Kedves "Nem egy kis króm írója"! Látom tartod magad az álláspontodhoz, de nem indokoltad meg, hogy akkor mi. Azt hogy egy ötvözet azt mindenki tudja, rajtad kívül szerintem azt is mindenki tudja hogy acél+króm. De lehet neked van igazad és a fémipar téved, légy szíves magyarázd el, hogy szerinted mi!
Aki azt írta, hogy nehezebb az acéltól, tőle is várom a magyarázatot
Komolyan nem tudom eldönteni néha, hogy valaki csak trollkodik vagy tényleg ennyire inkompetens. Az egyik random hasraütésszerűen beírja, hogy nehezebb a másik nem tudja miből van de azt tudni véli, hogy nem abból amiből mások hiszik. Nem elég, hogy irreleváns dolgokkal offolnak, mert nem ez volt a kérdés, de még amit írnak is baromság és ezek fel vannak pontozva.
Na mindegy.
A többieknek köszönöm a választ. Tudom, hogy nehezebb megmunkálni, awiztam már, de meg lehet. Az audis téma érdekes volt, nem tudtam, h aluból is van. És hogy emiatt 3X szorzó az kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!