Miért hirdetnek meg egy autót rozsdamentesnek, amikor odamegyek és az egész alváz tiszta rozsda?
...én pedig azzal a lendülettel hagyom is ott ahogy odaérkeztem.
Miért kell extra köröket futni emiatt, s miértnem spórolja meg mindkettőnknek az időt és fáradságot az eladó, akár magánszemély akár kereskedés?
Direkt megérdeklődtem már előre, csak akkor vagyok hajlandó rá pénzt kiadni ha nem rozsdás, vagy minimális van rajta. Viszek magammal hivatásos szakembert is aki ért hozzá, átnézi az egész autót, ami nekem plusz pénzbe kerül.
Mégis átvág.
"Miért hirdetnek meg egy autót rozsdamentesnek, amikor odamegyek és az egész alváz tiszta rozsda?"
Mert olyan hozzánemértőre várnak, aki így is megveszi. Talán van rá esély, mert egy olyan ember már megjelent náluk, aki azt hiszi, hogy egy mai autónak alváza van. :-)
2: ha viszel szakit, aki átnézi, akkor ő is ott állhat mellette, és kap egy ingyen átvizsgálást, mert hallgatja, mit mond a szaki
Ingyen többet megtud a kocsija állapotáról.
Az a célja hogy eladja. Nem is fogja elmondani/feltűntetni (tisztelet a kivételnek) mert akkor nehezen tudná eladni..
Úgyis elfog menni egy olyan ember, akit át tud majd verni, és jól járt vele, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!