Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hirdetnek meg egy autót...

Miért hirdetnek meg egy autót rozsdamentesnek, amikor odamegyek és az egész alváz tiszta rozsda?

Figyelt kérdés

...én pedig azzal a lendülettel hagyom is ott ahogy odaérkeztem.

Miért kell extra köröket futni emiatt, s miértnem spórolja meg mindkettőnknek az időt és fáradságot az eladó, akár magánszemély akár kereskedés?

2023. júl. 6. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Mert akkor soha nem venné meg senki. Sokan vannak úgy, hogyha már odamentek, meg is veszik.
2023. júl. 6. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Direkt megérdeklődtem már előre, csak akkor vagyok hajlandó rá pénzt kiadni ha nem rozsdás, vagy minimális van rajta. Viszek magammal hivatásos szakembert is aki ért hozzá, átnézi az egész autót, ami nekem plusz pénzbe kerül.

Mégis átvág.

2023. júl. 6. 18:00
 3/7 krwkco ***** válasza:
53%

"Miért hirdetnek meg egy autót rozsdamentesnek, amikor odamegyek és az egész alváz tiszta rozsda?"

Mert olyan hozzánemértőre várnak, aki így is megveszi. Talán van rá esély, mert egy olyan ember már megjelent náluk, aki azt hiszi, hogy egy mai autónak alváza van. :-)

2023. júl. 6. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

2: ha viszel szakit, aki átnézi, akkor ő is ott állhat mellette, és kap egy ingyen átvizsgálást, mert hallgatja, mit mond a szaki

Ingyen többet megtud a kocsija állapotáról.

2023. júl. 6. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy haverom így szívta meg elég rendesen. az első autóját vette, igazából semmit nem tudott, hogy mire kell figyelni autóvásárláskór és elment megnézni az autót, látta hogy kívülről nagyon szép, az alja sem rohad, aztán akkor jött a fekete leves, mikor elvitte kitakaríttatni és a tornyoknál, a pótkeréknél meg sok más helyen szinte lyukas volt a kasztni. áthozta, megnéztük és az alváznál is egy csomó helyen elvolt rohadva, csak fújtak rá alvázvédőt és egyáltalán nem látszott. tanúló pénz volt neki, mert azóta rétegvastagságmérővel megy ha autót vesz, meg atomjaira bontatja az autót hogy véletlenül se legyen semmi. szóval az ilyen laikus embereket nagyon csőbe lehet húzni ezekkel a szövegekkel
2023. júl. 6. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a célja hogy eladja. Nem is fogja elmondani/feltűntetni (tisztelet a kivételnek) mert akkor nehezen tudná eladni..

Úgyis elfog menni egy olyan ember, akit át tud majd verni, és jól járt vele, ennyi...

2023. júl. 6. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok van, aki úgy vesz autót, hogy alá se néz.
2023. júl. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!