Szerintetek megérné ez a 6 funkciós zsebkés?
Ajándékba lenne. Azt írják, hogy a pengéje acél, nem pedig rozsdamentes acél, mint ahogyan az más késeknél fel van tüntetve.
Most akkor lehet, hogy elkezd egy idő után rozsdásodni?
Ennyi pénzért mit vársz, csodát?
Örülj, ha nem esik szét első használat után.
de ezek nagyon drágák, olcsón kellene, és mégis jó legyen
pl van ez fanyelű, ezt sok helyen lehet kapni [link]
és azt írják, hogy rozsdamentes, ugyanakkor kevés rajta a funkció :/ meg a fanyél könnyen elszennyeződhet, akár el is törhet :| jobb lenne a műanyag, és a konzerv nyitó hiánya nagy hátrány :S
"Olcsón kellene, és mégis jó legyen"
Ne akarj lehetetlent. Amit a #2-es küldött az még nagyon az alja. Egyáltalán nem sok érte, a Victorinox jó márka. És ezt használni is tudná akinek vennéd. A 700 ft-os talán nem esik szét, de a kenyérbe lehet beletörik.
Az akkor volt.
Most jóval szarabb kínai semmirevaló hulladékok vannak.
Ha egy ilyenre nem sajnálod a pénzt ez hosszú ideig tud szolgálni. Nekem volt egy, amit nagyon szerettem, csak sajnos elhagytam valahol pár éve.
nem értem miért tesznek rá két kés pengét, és a kóla nyitó is felesleges, mert a konzerv nyitóval is fel lehetne bontani egy kólát
jobb lenne a helyére más szerszámot tenni, pl egy ollót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!