Szerintetek megérné ez a 6 funkciós zsebkés?
Ajándékba lenne. Azt írják, hogy a pengéje acél, nem pedig rozsdamentes acél, mint ahogyan az más késeknél fel van tüntetve.
Most akkor lehet, hogy elkezd egy idő után rozsdásodni?
"Most akkor lehet, hogy elkezd egy idő után rozsdásodni?"
Nem, ez bőven azelőtt szét fog esni, minthogy elkezdene rozsdásodni.
"nem értem miért tesznek rá két kés pengét, és a kóla nyitó is felesleges, mert a konzerv nyitóval is fel lehetne bontani egy kólát"
A "kóla nyitó" vége igazából egy lapos csavarhúzó (a konzervnyitóé is, csak kisebb) ez az elsődleges funkciója, a sörnyitó csak "ráadás", mással nem tudták kombinálni, magában meg nem akarták hagyni a csavarhúzót, mert akkor kevésbé tűnne komolynak a bicska. Ollót egyébként is jóval drágább legyártani.
Egyik sem jó, ha tartósat szeretnél. A retro tényleg időálló volt, nekem megvan nagyszülőtől örökölt zöld markolatú, acél. A súlya se semmi 😱😱😱😱😱😱 Kerestem neked, de ilyet sehol nem látok. 1-2000-ért ne várj csodát. Anno hajlamos voltam én is hinni a csodákban, majd kinövöd. A pénztelenséget és szegénységet sajnos nem.
Keresgélek, ha gondolod, de te is megteheted, amazon, ebay. A wish-t nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!