Jók ezek a rozsdamentes, olasz autók, ott az ilyen jellegű manőverek teljesen normálisak, vélemény?
#1 szóval ha még nem rozsdás, akkor majd az lesz.
Ha csak a lökhárító lenne, kit érdekel, műanyag, de itt az összes sárvédőívet is le szokták húzni, koccolni...
Városi használatra ott célszerű olyan autót választani, amit nem sajnálsz, mert centizik a távolságokat és amikor visszaérsz a kocsihoz már lehetnek rajta sebek. Ezeken ott senki nem idegesíti magát. Igen lelakják a kocsikat, de nem csak az olaszok, hanem a franciák is, angolok stb ugyanis ezek a népek 5 év múlva úgyis lecserélik a kocsit. Ha mégsem teszik azért van mert szereti vagy azért mert szaladgálósnak megtartja és akkor még jobban lelakják.
A Fiatokra 5 év garanciát ad a gyár és a többség utána meg is szabadul tőle. Nekem a most 13 éves Bravora azt mondták kint, hogy én ezt autószalonban tartottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!