Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rozsdamentes e36 mennyit ér...

Rozsdamentes e36 mennyit ér manapság?

Figyelt kérdés

6 hengeres 320i, automata (fokozatok, sport-alap-téli, 4,3,2) 1998-as.

Rozsdamentes mindenhol, teljesen felújított.

Felújított futómű.

Fényezése gyönyörű szép fekete.

2x elektromos ablak, digitklímás, ülésfűtés. Bőrbelső, kivéve az ülések (szürkés-fekete vászon)

Új fékek, szinte minden új rajta.

Motorban a csövek is újak.

Papám kérésére érdeklődök, hogy mennyit érhetnek ezek az autók manapság. Én nem értek az autókhoz sajnos.

Ami lemaradt még: km. állás 250 ezer körül van, és valós, lekérdezhető.

2021. nov. 14. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden igaz amit írsz, akkor ez igazi ritkaság lesz pár év múlva, bár már ma is csak az alja példányok szaladgálnak az utakon.

Amúgy milyen karosszéria? Mert az sem mindegy.

2021. nov. 14. 21:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja igen, sedan. Lemaradt ez is.

Tényleg csodaszép, jobban van oda van érte mint értem.

2021. nov. 14. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a hátsó híd bölcsője alatt szeretnek rohadni a rozsdamentesnek hitt példányok is..
2021. nov. 14. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem másfél millió fele lehetne jelenleg eladni ha valóban tip-top állapotú, a kupé vagy kabrió többet érne sajnos. De még érdemes lenne várni pár évet hogy veterán korba érjen a modell. Jelenleg inkább a kétajtósakat kapkodják mint youngtimer hobbiautó, a négyajtósak jelenleg nem annyira felkapottak.
2021. nov. 14. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez hasonló példány nem?

[link]

2021. nov. 14. 21:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem rohad a hátsó híd bölcsője alatt sem :) idén lett teljesen felújítva minden. Kasztnilag teljesen rendben van, egyedül a motor gyári meg a festése.

Amit belinkeltetek használtautóról, hát belülről hasonló szerintem, sőt szerintem egyforma mert úgy látom ennek is bőr a belseje stb. sőt még lehet színre is passzol. Ez sem csúnya ahogy látom :)

2021. nov. 15. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek a sztorik valahogy sose álltak össze, atomjó az autó, de közben restraurálni kellett már, de fényezve nem volt, az viszont szintén hibátlan
2021. nov. 15. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező ez nem bőrbelső, hanem szövet.
2021. nov. 15. 09:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Mármint a műszerfal, ajtókárpit bőr, az ülések azok igen az szövet
2021. nov. 15. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó, a műszerfal nem számít bőrnek. Az egy ócska Swiftben is bőrből van ennyi erővel.
2021. nov. 15. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!