Rozsdamentes e36 mennyit ér manapság?
Figyelt kérdés
6 hengeres 320i, automata (fokozatok, sport-alap-téli, 4,3,2) 1998-as.
Rozsdamentes mindenhol, teljesen felújított.
Felújított futómű.
Fényezése gyönyörű szép fekete.
2x elektromos ablak, digitklímás, ülésfűtés. Bőrbelső, kivéve az ülések (szürkés-fekete vászon)
Új fékek, szinte minden új rajta.
Motorban a csövek is újak.
Papám kérésére érdeklődök, hogy mennyit érhetnek ezek az autók manapság. Én nem értek az autókhoz sajnos.
Ami lemaradt még: km. állás 250 ezer körül van, és valós, lekérdezhető.
2021. nov. 14. 21:31
11/11 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, nem tudom. Én eddig akármilyen autóba ültem mind műanyagból voltak, köztük Suzukinál is volt ilyen, műszerfal formája meg olyan mintha egy asztal lenne, pakolni lehet oda, ennek meg olyan szép letisztult formája van, mindig dicsértem papámat, hogy itt még odafigyeltek a minőségre is meg a kinézetre is.
2021. nov. 15. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!