Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6-ot 2002-2007 közöttit...

Mazda 6-ot 2002-2007 közöttit körülbelül mennyiért lehet találni rozsdamenteset?

Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem abból nem létezik rozsdamentes.
2021. júl. 12. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Mazda meg rozsdamentes egy mondatban?😂😂
2021. júl. 12. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
8%

De igenis létezik rozsdamentes mazda 6-os. [link]

1,2 milka, és ott van a leírásban, hogy rozsdamentes. Igaz, hogy kombi, de ha nem baj, akkor jó.

2021. júl. 12. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
mondjuk én nem értem miért kell ennyire félni a rozsdától, karosszérialakatosról hallottatok már amúgy? Netán elem cseréről? Nem duracellre gondolok, hanem pl a sárvédőt nem taknyolni hanem 1 az 1-ben lecserélni. Nagy szám... lehet hogy 1 milimétert el fog állni, mert utángyártott és nem gyári (habár gyárit is tuti lehet venni), de még mindig jobb, mintha a fehér festésen ott virít a barna rozsda :D
2021. júl. 12. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
#4 És te arról hallottál már, hogy míg egy Mazdát kilakatolsz kicserélheted a fél kocsit?
2021. júl. 12. 22:37
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
47%
Ezt biztosan nagyon fontos lehet naponta kiírnod.......
2021. júl. 13. 06:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Pontosan
2021. júl. 13. 07:13
 8/10 D. Brasco ***** válasza:
31%
Főleg miután minden nap leírjuk,hogy valami olyat keresel ami nem létezik....de legalabb is fehér holló kategoria
2021. júl. 13. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ne vegyél mazda 6-ot. Ismerős csaj is vett 2006-ost. Mondtam neki, hogy ne vegyen.

Az alja full rozsdás, ajtókról pattog le a festék, tiszta hólyagos csomó helyen.

2021. júl. 13. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:

De sok a fotelszakértő.

Igen, alapvetően egy rozsdásodásra fokozottan hajlamos típus.

Ennek ellenére létezik belőle garázsban tartott, folyamatosan alváz- és üregvédett példány. Én már láttam ilyet, nem csak a mesében.

Ennek ellenére értelme nem sok van, mert az ilyet irreálisan drágán mérik, és attól még, hogy most rozsdamentes, ugyanúgy kínosan figyelned kell majd rá, hogy ez így is maradjon. Nem tarthatod kint, kb évente vinni kell karosszériáshoz hogy ha valahol megindul a baj, egyből orvosoljátok. Annyiból már vehetsz egy azonos korú Accordot, ami megbízhatóságra hozza a szintet (sőt), minden másban pedig egy jobb autó, és kevésbé akar majd kirohadni alólad.

Nekünk Mk2-es Mazda 6 van a családban, az már élhetőbb, de még ott is az átlagnál jobban kell figyelni a korrózióra.

2021. júl. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!