Mazda 6-ot 2002-2007 közöttit körülbelül mennyiért lehet találni rozsdamenteset?
De igenis létezik rozsdamentes mazda 6-os. [link]
1,2 milka, és ott van a leírásban, hogy rozsdamentes. Igaz, hogy kombi, de ha nem baj, akkor jó.
Ne vegyél mazda 6-ot. Ismerős csaj is vett 2006-ost. Mondtam neki, hogy ne vegyen.
Az alja full rozsdás, ajtókról pattog le a festék, tiszta hólyagos csomó helyen.
De sok a fotelszakértő.
Igen, alapvetően egy rozsdásodásra fokozottan hajlamos típus.
Ennek ellenére létezik belőle garázsban tartott, folyamatosan alváz- és üregvédett példány. Én már láttam ilyet, nem csak a mesében.
Ennek ellenére értelme nem sok van, mert az ilyet irreálisan drágán mérik, és attól még, hogy most rozsdamentes, ugyanúgy kínosan figyelned kell majd rá, hogy ez így is maradjon. Nem tarthatod kint, kb évente vinni kell karosszériáshoz hogy ha valahol megindul a baj, egyből orvosoljátok. Annyiból már vehetsz egy azonos korú Accordot, ami megbízhatóságra hozza a szintet (sőt), minden másban pedig egy jobb autó, és kevésbé akar majd kirohadni alólad.
Nekünk Mk2-es Mazda 6 van a családban, az már élhetőbb, de még ott is az átlagnál jobban kell figyelni a korrózióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!