Olaszból behozott tehát rozsdamentes. Mitől rozsdamentesek az olasz kocsik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 11:40
3/11 anonim válasza:
Nincs hó nincs sózás. Viszont dmi tengerpart közelében használtak azok azért tudnak.
4/11 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm !
Csak olyan furán jött le nekem a hirdetesbol, hogy olasz tehát rozsdamentes. És nem ertettem hogy miert
2023. júl. 12. 11:54
5/11 anonim válasza:
Persze mert baromság úgy írni, hogy rozsdamentes mert olasz. Ez nem így működik.
6/11 anonim válasza:
Pontosan, nem sóznak arrafele, nem marja meg a kasztnit a sós latyak. Viszont az olasz kocsik hajlamosak arra, hogy a műanyag részek hamarabb fáradnak a döglesztő meleg miatt, többnyire sok rajtuk az esztétikai hiba mert sok a robogós és meghúzzák, sok a szűk utca, nehézkes a parkolás.
7/11 A kérdező kommentje:
Én találtam most egy tényleg pacek állapotba lévő olasz golf 4-et 1.9-es gti-t Arl motorkóddal, highline. Nagyon szép, tény hogy nincs rajta rozsda, és végülis igaz volt az amit a hirdetésben irtak róla. Csak olyan természetesnek tűnt az hogy : olasz tehát rozsdamentes :D
Mintha azt mondanám hogy mazda tehát szétrohadt.
2023. júl. 12. 12:21
8/11 anonim válasza:
Igen, ezt így leírni marhaság, még ha valóban rozsdamentes is. Északon még vannak hegyvidékek és hó, ott rohadnak, tengerpart mellett a sós levegő miatt tud rozsdásodni, illetve a dél-olaszország eleve elég putri, szóval még ha rozsdamentes, akkor is könnyen lehet, hogy valami lelakott szar ami soha nem volt karbantartva. Középső országrészről származó autók többsége jó és rozsdamentes. De a lényeg, hogy az "olasz tehát rozsdamentes" kijelentés f*szság.
9/11 anonim válasza:
Írhatnàk azt is hogy mivel olasz romma volt törve. Az is kb ugyanannyira igaz.
10/11 anonim válasza:
"golf 4-et 1.9-es gti-t" - akarod mondani tdi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!