Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Esoben vezetni ejjel?

Esoben vezetni ejjel?

Figyelt kérdés
3 eve van jogsim, szinte mindennap vezetek, vezettem mar hoban, jeges uton, szakado esoben,kodben, latyakban. de valahogy az, hogy ejjel vezessek szakado esoben az eddig kimaradt, tegnap estig. Borzalmas volt, nem lattam a savokat se rendesen, egyszer majdnem le is mentem rossz helyen. Az meg a masik hogy az uton osszegyult viz folyamatosan el akarta vinni a kocsit valamilyen iranyban. Teljesen meglepo volt az egesz. Mik a tanacsok ilyen idoben valo vezeteshez?
2023. okt. 22. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Ami még mindig nem probléma, ha rendesen be van állítva a fényszóró. Mindenféle probléma nélkül lehet látni vele az utat.
2023. okt. 23. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát azért hiába van beállítva, ha egyszerűen nincs, amiről visszaverődjön a fény, csak az esőről verődik vissza, mint egy függönyről... Az esőtől mindegy egyszínű fekete, és a felületek simák, tehát a fény nem felém verődik vissza az egyenetlenségekről, mint száraz úton, hanem a szembe jövő felé tükrözi a víz.

Még az se mindegy egyébként, hogy milyen az a kocsi. Minél magasabban van a lámpája, annál meredekebb szögben éri a fény az aszfaltot, tehát annál esélyesebb, hogy felénk is jön vissza némi fény.

2023. okt. 24. 07:54
 13/14 anonim ***** válasza:
11: Te tuti nem vezettél még soha!
2023. okt. 24. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Ne rajtam töltsd ki a haragod, mert a te autódon még a fényszóró is szar.
2023. okt. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!