Mert adott márkánál ár/érték arányban ez volt a legjobb választás. (Egy kicsi kocsit szerettem volna és ez az) Oda meg vissza volt mindenki, hogy mennyivel nagyobb élmény a magasan elhelyezett ülés, én nem érzek különbséget. (De az autót szeretem, a korábbi autóm is ez a márka volt, azért is maradtam ennél)
2023. okt. 16. 08:35
2/9 anonim válasza:
Igazából nem tudnék előnyt mondani, mindenki SUV-ot vett, úgyhogy ugyanúgy nem látsz ki belőle.
Vegyél furgont, ha a SUV-ok felett el akarsz látni :)
Egyetlen érv talán, hogy a mozgáskorlátozottak könnyebben szállnak ki-be
2023. okt. 16. 13:17
3/9 A kérdező kommentje:
Nem sok tulaj van az oldalon úgy látom. Én azért vennék mert szoktam erdős, külterületi részeken járni és a kombim ahol elmegy ott max 10 km/h-val tudok elpötyögni és nagyon óvatosan ide oda kell kerülgetni a kiállóbb részeket na és vannak helyek ahova nem tudok bemenni mert már nem lehet ezzel. Úgyis elakadnék/felakadnék. Ezekre a helyekre jó lenne terepjáró. Na de nem erről szól minden napom, legtöbbet azért közúton járok, ott a terepjáró nem annyira kényelmes. A SUV viszont betudna menni mindenhová könnyen ahova én akarok de közúton ugyanolyan kényelmes mint egy sima személyautó.
Túl sokat én azért nem látok az utakon, szóval ha valaki jobban akar látni akkor az is egy elfogadható érv számomra.
2023. okt. 16. 15:15
4/9 anonim válasza:
#3: azért vigyázz, mert a legtöbb SUV-nak ugyanúgy alacsony a hasmagassága, es a terepjáró képességük sem jobb egy kompaktnál.
2023. okt. 16. 15:28
5/9 anonim válasza:
Nem vettem, viszont vezettem sokat bérautóként. Előnye nincs, viszont annál több hátránya.
#3 Oda terepjáró kell nem SUV.
2023. okt. 16. 18:32
6/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Az enyémnek magas a hasmagassaga, szinten rossz utak miatt, ahol neha járok, de az előző autómnak is magas volt, pedig az nem volt SUV. Szóval a kettő között nincs összefüggés.
2023. okt. 16. 21:35
7/9 A kérdező kommentje:
Amiket én néztem sokkal magasabbak mint az enyém vagy a többi személyautó. Egy ismerősömnek van is suv és megkértem menjünk ki terepre vele, mert kíváncsi voltam. Egy álom! Könnyedén veszi és nem kell centizgetni, lehet haladni vele és be tud menni simán olyan helyekre ahol az enyém esélytelen. Pedig nem is összkerekes az övé. Én olyat tervezek majd. Közúton is nagyon kényelmes. Hogyne lenne előnye.:) Persze hátránya is van. Túl nagy sebességnél kanyarban könnyebben dől, dobja el magát mint egy lapos autó és kisebb a csomagterük mint egy kombinak általában.
2023. okt. 18. 09:21
8/9 A kérdező kommentje:
#5 Te milyen hátrányait vetted észre? Illetve melyik típusokat próbáltad?
#1 #6 Ha nem titok a tiéd milyen? Illetve milyen volt az előző ami szintén magas személyautó?
2023. okt. 18. 09:48
9/9 anonim válasza:
#8 Túl sokat, hogy fel tudja sorolni mind, volt Ford, Toyota, VW, Honda, Mitsubishi, Nissan meg már ki tudja, hogy mi. Szar a fogyasztásuk, lomhák, borulékonyak, kevésbé biztonságosak magamra és másokra nézve, kényelmetlenek, kicsik, nem lehet pakolni őket, nagy holttér
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!