Mit tegyek? Félek vezetni
2021-ben lett meg a jogosítványom. Akkor vezettem. Viszont rá egy hónapra elszakadt a keresztszalagom és műtét is következett. Kb 7 hónapig nem vezettem. Utána hogy vezethettem már nem mentem annyit féltem,félek. Azóta se vezeték. De néha tök jó lenne ha menne mert azért lenne szükségem rá.
A szüleim is nyagatnak hogy jó lenne ha vezetnek.
Csak értelmes válaszokat légyszíves.
Nem tudom mit lehet erre válaszolni. Akarsz vezetni, de félsz. Döntsd el, hogy melyik érzés az erősebb. Meg hogy le tudod-e küzdeni a félelmet.
Ezt neked kell tudni. Mi nem tudjuk megmondani.
Szerintem ne vezess, nem neked való.
HA félsz akkor nem is tudsz oda figyelni semmire.
Nem hiányzik az neked, meg senkinek hogy balesetet okozz.
Nézzél balesetes videókat.
Ha ezután is úgy érzed, hogy akarsz vezetni, akkor menj el egy oktatóhoz.
Lehet venni pótórákat, de viszont azt kell helyén kezelni, hogy hiába ül melletted oktató, apuka, Vatanen, ha árokba viszed az autót, akkor ők sem tudnak tenni semmit.
Be kell ülni és át kell égni azon, hogy egyedül vezetsz. Menj ki este, éjszaka közepén, amikor nincs ott senki, kisebb a stressz. Minél többet csinálod, annál oldottabb leszel, de az otthon görcsöléssel nem lesz jobb.
Ahogy 3-as írta. Gyakorlás egy kvázi forgalommentes vagy kisforgalmú úton.
Egy olyan utassal, aki tud vezetni és jóindulatú tanácsokat ad. Erre nem mindenki alkalmas. Aki csak bírál vagy ledorongol, az nem fog javítani a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!