Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vezetni?

Milyen autót vezetni?

Figyelt kérdés
Olyan gyorsnak tűnik, meg honnan tudják hirtelen az emberek merre kell menni?
2023. okt. 6. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gyors, sokszor azt se tudjuk merre kell menni
2023. okt. 6. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Külső szemlélő (főleg közelről) mindig gyorsabbnak érzékeli, mint aki benne ül. Utóbbinál van egy érdekes jelenség. Elindulsz valamerre, lakott területen belül szépen tartod az ötvenet. Kellemes, nincs is semmi bajod. Aztán fel a pályára, 130 egy órán át. Mivel szabálykövető vagy, ismét ötvenre lassulsz. És úgy érzed sokáig, hogy baromi lassú vagy.
2023. okt. 6. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan tipikus pénteki kérdés. :D
2023. okt. 6. 17:59
 4/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

#3-as

Inkább ilyen pénteki kérdés legyen, mint valami flexelős hülye jöjjön a nem létező Bentley-vel, hogy mit csináljon vele...

2023. okt. 6. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Az már megvolt ma a Viperes.... aztán fura de utána jött még két " ledadogós " kérdés, csak kommersz modellekkel. :D
2023. okt. 6. 18:27
 6/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
Jogos, a Viper-est láttam is... Az ilyeneket nem is értem, mindegy...
2023. okt. 6. 18:37
 7/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

Hogy ne legyen full offtopic a válaszom!

Nyilván nem vezetsz, ez tényleg tök más autóból mint gyalogosan.

Sőt jármű és jármű között is égés föld a sebességérzet.

Pl én már egy boomer vagyok én félek biciklin 50 km\óra sebességnél pl lejtőn! Fiatalon ezt élveztem...

Autóban az 50 kb a dögunalom kategória...

Van olyan autó ahol a 100 km\óra halálfélelem, vezettem ilyet...

Van ahol a 200km\óra tök feelinges...

Szóval sok-sok tényező van...

+1 láttam videót ahol egy rolleres 100km\órával ment autópályán, nah az már nekem is durva..., de van akinek ez tök okés mármint félelmi szinten.

Morális meg biztonsági dolog meg más kérdés.

2023. okt. 6. 18:44
 8/8 krwkco ***** válasza:

"honnan tudják hirtelen az emberek merre kell menni?"

Az utakon forgalmi sávok vannak. Többnyire fehér vonalakkal bejelölve. Azokon belül kell haladni.

Kanyarodáskor vagy sávváltáskor át kell menni egy másikba. Ott is csak annyit kell tudni, hogy melyik sávba célszerű átmenni.

Hogy melyik a követendő új sáv azt vagy a navigáció (program, alkalmazás) vagy az út menti feliratok segítik. Esetleg autóstérkép és az utak számozása. :-)

2023. okt. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!