Valaki elfogadta már, hogy nem képes megtanulni autót vezetni? Meddig ment? Hogy dolgozta fel ezt?
Könnyedén, ui. ő eleve félne a vezetéstől.
Néha nehezíti az életünket ez, de így pl. sosincs semmi elállítva az autón. :-)
A szégyen része a legkevésbé se érdekeljen.
Nekem a te helyedben inkább a kidobott pénz fájna (noha nem vagyok anyagias), ill. az esetleges életvitelbeli, munkavállalásbeli korlátozások. De én kifejezetten efféle szabad szellemű ember vagyok. Biciklivel is árkon-bokron át közlekedtem már gyerekkorom óta. Mindig volt buszbérletem, fejemben van nemhogy szülővárosom (vidéki megyeszékhely), de Budapest tömegközlekedési térképe is. Jogsit még gimnázium alatt szereztem, amint elértem a szükséges életkort. Egyedül a motorozás maradt ki az életemből.
De van, aki otthonülősebb, nem zavarja, ha sosem tudja meg, hová vezetnek az úttalan utak, mi van a ... számú buszjárat külső végállomásánál. Nem mindenki ilyen felfedező-kíváncsi ember. Ha te is otthonülősebb vagy, akkor simán végig tudod élni az életedet jogsi nélkül.
Férfi vagy vagy nő? Ha nő, nagy eséllyel párodnak úgyis lesz jogsija. Akkor pedig lesz jogsi a családban, úgy még kevésbé lesz ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!