Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki elfogadta már, hogy...

Valaki elfogadta már, hogy nem képes megtanulni autót vezetni? Meddig ment? Hogy dolgozta fel ezt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Feleségem pl. igen. Soha nem is akart megtanulni. Amikor mellettem ül, kb. havonta lát olyat, ami annyira megijeszti, hogy újra és újra megerősödik abban, hogy nem való az ő idegeinek a vezetés. Én is így látom.
2023. júl. 10. 13:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy dolgozta fel? Bár ha sose akart megtanulni vezetni akkor gondolom könnyen elengedte..
2023. júl. 10. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Könnyedén, ui. ő eleve félne a vezetéstől.

Néha nehezíti az életünket ez, de így pl. sosincs semmi elállítva az autón. :-)

2023. júl. 10. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az én válaszom hasznos lesz neked, de azért hátha. 18 évesen kezdtem tanulni a vezetést, kemény gimnáziumba jártam akkor, utólag tudom, hogy túl stresszes voltam akkor, hogy megtanuljak vezetni. Tovább nehezítette a helyzetemet, hogy az első oktatómat műtötték és hónapokig nem tudott utána dolgozni, ezért az első vizsgám hamarabb volt, mint hogy egyáltalán esélyem lett volna átmenni. Megbuktam egy záróvonal miatt. Másik oktatóhoz kerültem, utáltam őt is, a kocsiját is. A második vizsgámon nem adtam meg az elsőbbséget egy busznak, akinek a sofőrje intett, hogy menjek. Megbuktam. A harmadik vizsgámon padkáztam, ott is megbuktam. Feladtam az egészet, nem érdekelt senki véleménye, elhatároztam, hogy nekem nem kell jogosítvány, amúgy is alkalmatlan vagyok rá. 3 évvel később rájöttem, hogy nagyon megnehezítem az életemet, ha nem tanulok meg vezetni, újrakezdtem. Olyan oktatót választottam, aki nagyon szimpatikus volt, végre élveztem az órákat, át is mentem a vizsgán, a vizsgabiztos meg is dicsért. Nem mondom, hogy azóta én vagyok a legjobb sofőr a világon, de nem gondolnám, hogy az átlagnál rosszabb vagyok.
2023. júl. 10. 13:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Osztom a 4es véleményét. Egy jó fej és nem idegbeteg oktatóval simán meglehet tanulni, legfeljebb több idő kell.
2023. júl. 10. 17:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Lassan 100 óránál járok és egyáltalán nem megy, kidobott pénznek érzem. Nem akarom sem a saját sem más életét veszélyeztetni. Oktatóm is rosszul van tőlem. Neki sem akarok fejfájást okozni. Csak nehéz elengedni. Igazából arra lennék kíváncsi másnak hogy sikerült ezt lelkileg feldolgozni.. Mert nekem nem nagyon megy.. Szerettem volna emiatt nehéz elengedni, meg hát szégyen..
2023. júl. 10. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
De mi nem megy pontosan? Amúgy autómatával könnyebb.
2023. júl. 10. 18:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Kalácson Gelgej adjuntkuss úr is feldolgozta valahogy.
2023. júl. 10. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:

A szégyen része a legkevésbé se érdekeljen.

Nekem a te helyedben inkább a kidobott pénz fájna (noha nem vagyok anyagias), ill. az esetleges életvitelbeli, munkavállalásbeli korlátozások. De én kifejezetten efféle szabad szellemű ember vagyok. Biciklivel is árkon-bokron át közlekedtem már gyerekkorom óta. Mindig volt buszbérletem, fejemben van nemhogy szülővárosom (vidéki megyeszékhely), de Budapest tömegközlekedési térképe is. Jogsit még gimnázium alatt szereztem, amint elértem a szükséges életkort. Egyedül a motorozás maradt ki az életemből.

De van, aki otthonülősebb, nem zavarja, ha sosem tudja meg, hová vezetnek az úttalan utak, mi van a ... számú buszjárat külső végállomásánál. Nem mindenki ilyen felfedező-kíváncsi ember. Ha te is otthonülősebb vagy, akkor simán végig tudod élni az életedet jogsi nélkül.

Férfi vagy vagy nő? Ha nő, nagy eséllyel párodnak úgyis lesz jogsija. Akkor pedig lesz jogsi a családban, úgy még kevésbé lesz ez probléma.

2023. júl. 10. 21:44
 10/11 A kérdező kommentje:
2023. júl. 11. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!