Hogy lehet egy 15 éves autó rozsdamentes?
Figyelt kérdés
Ráadásul egy erre egyébként hajlamos autó: Honda Jazz, de bármelyik másikat is írhatnám.
Azt mondja rá a tulaj hogy teljesen rozsdamentes, max pár kis foltban felületi rozsda.
Lehetséges hogy egy ilyen korú autó ennyire rozsdamentes legyen?
2023. szept. 26. 17:58
21/25 anonim válasza:
Ez jó ötlet, csak sokan mindenféle dirib darab lemezzel megtákolják aztán begittelik. De a csavarhúzó teszten ezek rendszerint megbuknak. Nyilván olyan erővel kell ütni mintha át akarnád szúrni vele a lemezt. Ha kibírja akkor jó a vas.
22/25 anonim válasza:
Az én autóm 16 év, lassan 17 és semmi rozsda nincs rajta.
23/25 anonim válasza:
A zsigulik még ma is mennek és már 40 éves autók. Azokban még volt anyag, meg nem volt ki spórolva.
25/25 anonim válasza:
"A zsigulik még ma is mennek és már 40 éves autók. Azokban még volt anyag, meg nem volt ki spórolva."
Ez féligazság. Tavaly adtam el a '78-as Ladámat és valóban nem volt egy rozsdakupac. De! Erősen hobbiautó volt, amit jó időben hétvégén hoztam csak ki a garázsból. Nem napi futkosós autó volt esőben, hóban, télen a sózásban is. Ladából rengeteg volt, aminek a 98%-a már elrohadt. Amik maradtak, azokra szintén már vigyáznak. Így elsősorban nem a "van benne anyag" miatt maradtak fenn, amik még megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!