Hogy lehet egy 15 éves autó rozsdamentes?
Ráadásul egy erre egyébként hajlamos autó: Honda Jazz, de bármelyik másikat is írhatnám.
Azt mondja rá a tulaj hogy teljesen rozsdamentes, max pár kis foltban felületi rozsda.
Lehetséges hogy egy ilyen korú autó ennyire rozsdamentes legyen?
Általában az autók belülről kifelé rohadnak. Tehát ha látod hogy kicsit rozsdás a küszöb akkor még rég át van rohadva.
Volt Trabant 601-em, 14 évesen akkora lyuk volt az ülés és a küszöb között hogy becsapott a sár.
A szwiftem 18 éves, és sehol rozsdafolt. Nem kell túlzásba vinni, de a kritikus időjárás után lemosni.(sózás) Minden nap jártam vele, pár hónapos korában le lett védve,(még a legeldugottabb járatok, üregek is) fedett, de nem zárt garázsban áll. Csak kívül, a dukkó kapott néha polírozást, esőcsep-lepergetőt..
Szóval tip-top.
Lehet köpködni, hogy nem is igaz.
Elado azt mond amit akar h eladja
Te meg erzelmi alapon megeszed es elhiszed.
Gyozodj rola. Vagy vedd es vidd aztan szivd ha megsem ugy van ahogy mondta
Nagy csavarhúzó teszt megmondja. Ha pedig az eladó ellenzi hogy csavarhúzóval kicsit megbökd akkor viszlát.
Jajj tudom ne is mondjátok a ti kocsitokat márpedig senki ne bögdösse csavarhúzóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!