Benzines autóval szereztem meg a jogsit, itthon viszont diesel van, és egyszerűen nem tudom vezetni. Valami tanács, tippek? Hogyan lehet átállni?
Gyakorlás kérdése.
Minden autó más.
Kezdőként a megszokás nyilván több időt fog igénybe venni.
Területi képviselő vagyok, szóval eléggé sokat vezetek autót. Napi 5-600 km.
Minden autó más, de ezt már írták előttem, ehhez annyit tennék hozzá hogy még márkán belül is végig motor azonosság ban is van, hogy Még így is másabbak kocsik.
Milyen autótok van otthon?
Mert pont hogy nem nagy autókkal kellene kezdeni! Ez így persze hogy rossz élmény!
Nem kell ráparázni meg nem kell félni csak nem bele kell ugrani a mélyvízbe, nem egyből a forgalomba kell kimenni. Vannak eldugott helyek vagy kisebb forgalmú utak olyan helyeken kellene kezdeni ahol csak az elindulást meg a megállás gyakorlod, Meg kell szenvedni mindenért meg kell szerezni a rutint ez meg csak úgy fog működni hogyha vezetsz ez nem úgy működik hogy ma megkapom a jogosítványt holnap meg már mindent tökéletesen tudok!
A dízeles autókat. Hogy könnyebb vezeti sokkal könnyebb pl. elindulni vele mert sokkal nyomatékosabb, legalábbis annak érződik.
Azt javaslom 250 - 300 000 forintért vegyetek valami lelakott világi roncsot, ami pár hónapig megtanulsz vezetni amit tényleg nem sajnálsz Utána már lesz pici gyakorlatot utána már lehet jobb autót venni és utána meg lehet próbálkozni vezetni az otthoni autót. Gyakorolni gyakorolni gyakorolni, maskepp nem fog menni!
A második legnagyobb hiba "szerintem alapvetően jól is vezetek."
Nem nem vezetsz jól, hiányzik a készségszintű váltó és kuplungkezelés. Szerencsére még oylan friss a jogsi, hogy gyakorlással ez orvosolható.
Ha 10.000 km után is ugyanitt tartasz, majd akkor kell aggódni
"szerintem alapvetően jól is vezetek"
Ha ez így lenne, nem született volna meg ez a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!