Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell direkt bunkónak...

Miért kell direkt bunkónak lenni az úton?

Figyelt kérdés

Még a parkolóban voltam, mikor valaki láthatóan próbált bebénázni a mögöttem lévő helyre a BMW-jével. Gyűlölöm a prémium autósokat alapból is, de amikor épp elindultam a 20 éves autómtól

és üvölt ki, hogy előrébb kellett volna állni ez az érzés csak rosszabb lett. A válaszom csupán annyi volt, hogy az én tudásom sajnos csak ennyi, látszik az autonóm is. Az viszont kérdéses, hogy tehetségtelen bunkóként miből lehet BMW-t venni. Hozzáteszem én a mögöttem lévő helyre is probléma nélkül beparkoltam volna. Ennyire honorálják a tudást az országban...

2023. aug. 5. 23:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
#29 : Nem értem, ennyi aggyal hogyan van egyáltalán autód. Nem hogy prémium! Milyen fogyatékos támogatást vettél fel?
2023. aug. 25. 10:13
 32/39 anonim ***** válasza:
28%

Üdvözlet!

Van egy kérdésünk: "Miért kell direkt bunkónak lenni az úton?"

A kifejtésben a kérdező kifejti, hogy mennyire frusztrálja őt az, hogyha valakinek drágább autóra telik, mint őneki, írja: "Gyűlölöm a prémium autósokat alapból is..."

Akkor akár vissza lehetne kérdezni, hogy "Ennyire büszke vagy a nincs-re?" de gondoltam, hogy nem fogok ilyen direkt módon a lelkébe gázolni, kicsit szofisztikáltabban fogalmazok, hátha megérti a lényeget. Jelen állás szerint 29-es válaszként beírtam, hogy "Hát most nem tudom mit csináljak.... (Egy prémiumautós)". Mivel nem sikerült elérnem a válasszal a célomat, így kénytelen vagyok kifejteni: Megy a kérdésben éa némely kommentben is az, hogy mennyire utál valaki egy másik embert csak azért, mert tehetősebb, drágább autója van. Nekem is van sokak által irigyelt prémiumautóm, bár nem vagyok bunkó. Az utakon meg is lepődik a legtöbb tipik szittyamagyar, hogy nem vagyok erőszakos, beengedem a másikat, pl egy ilyen parkolós sztoriban sem én lennék a kellemetlen fél stb. Ezért írtam ki, némi humorral, reflektálva az önmagában azért utálásra, mert drága kocsim van, hogy akkor mit csináljak? Erre egy "nagyon kedves és művelt fiatalember", "Jukas Koton" feladóval ír egy privát üzenetet, hogy "Kint van a kérdés! Válaszolj rá fogyi!" A kedves, engemet megszólító "ÚR" nickje is elég beszédes, az, hogy úgy szólít "fogyi"-nak, hogy semmit nem tud rála, az is mellékes. Aztán beficcen egy kérdezői komment, hogy "#29 : Nem értem, ennyi aggyal hogyan van egyáltalán autód. Nem hogy prémium! Milyen fogyatékos támogatást vettél fel?". No ebből okkal feltételezem, hogy a kérdező és a privát üzengető személye megegyezhet.

Szóval kedves, aki ennyire frusztrált vagy!

Javaslom, hogy egyfelől menj el egy pszichológushoz, mert az, hogy minden triviális dolgon felcseszed az agyadat, még idő előtt okozhat sztrókot vagy bármi mást, bár lehet, hogy sokat nem veszítene veled a társadalom, de adjunk egy esélyt, ne nyírd ki magad időelőtt! Aztán azt a sok sok sok energiát, amit abba fektetsz, hogy frusztrált és előítéletes kérdéseket írsz ki, inkább fordítsd a saját fejlődésedre. Hidd el, jót fog tenni. Megtanulsz majd megfelelően kommunikálni, esetleg közelebb kerülsz ahhoz, hogy ne egy bontószökevénnyel fertőzd a közúti közlekedést, lehet, hogy még stílusos emberré is válhatsz. Nem nagy, de van rá esély. Ha azt a sok gyűlöletet és feszültséget máképpen vezetnéd le, még az sem kizárt, hogy értékes emberré válj, ami - lássuk be - jelen állás szerint nagyon nem adatott meg neked. Sok sikert és eredményes emberré válást kívánok, a "fogyi".

2023. aug. 26. 09:10
 33/39 anonim ***** válasza:
30%
32, nagyon sokan büszkék a nincs-re...
2023. aug. 26. 11:05
 34/39 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként ez olyan mint a cigó kérdés. Az embereknek nem a bőrszínűkkel van baja, hanem a viselkedésükkel! És igen, van köztük még normális szerencsére. Na ugyan ez a helyzet a "prémiumosokkal", nem az baj, hogy 25 millióba került, (mivel a többség úgyis lesz@rja), ha nem ahogy közlekedik vele. De nyilván köztük is van normális szerencsére.
2023. aug. 26. 12:09
 35/39 A kérdező kommentje:
#33 : Nézd, én minden forintomért megdolgoztam és bárkinek meg tudom mutatni, hogy melyik hónapban mennyi bevételem volt. Mondjuk annak azért nagyon érdekelne a bérpapírja, aki több, mint két teljes évnyi fizetésemért vesz egy autót.
2023. aug. 27. 21:15
 36/39 anonim ***** válasza:
"Mondjuk annak azért nagyon érdekelne a bérpapírja, aki több, mint két teljes évnyi fizetésemért vesz egy autót." - ha látnád, az megoldána a problémádat? Előbb lenne olyan autód, amire vágysz? A jelen társadalmában nagyon eltérőek a bevételek számszerűen. Tényleg van, akinek egy 300ezres lefingott szar kotlára sem telik, a másik meg 100 millióért Lamborghini Urus-szal jár. De ez ismert tény, nem újdonság és - sajnos - nem is meglepő. Nekem is egyedüli pasiként van két autóm, az egyik komoly,a másik hétköznapi, de az is többmilliós, van lakásom is hitel nélkül, nem is titkolom a bevételeimet, de most ha ide kiteregetnék mindent, akkor sem lenne tőle senki előrébb.
2023. aug. 29. 10:41
 37/39 anonim ***** válasza:
35: én például elég jól élek. De amit elértem, azért keményen megdolgoztam. Alsó-középosztályú családból származom. Minden jövedelmem 100% legális és leadózott volt.
2023. aug. 29. 12:40
 38/39 anonim ***** válasza:
64%
50-ből 48 ilyen. Ezek állandóan sietnek valahova, 2m-re beáll az előtte haladó hátuljába. LTK kívül 100-nál is 2m, 140-nél is 2m. + morcos pofa, szeme egyvonalban van a szájával. Ahhoz hasonlít mikor a járdán békésen sétál egy csoport és közéjük keveredik egy futóbolond sportember. Csak cikázik közöttük. BMW nem egy nagy durranás. 90-es években ritka volt és hű-ha! Manapság tucat termék, sok negatív kép miatt inkább szégyen lett birtokolni.
2023. szept. 30. 22:51
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Mitől prémium egy német vagy bármilyen autó? A lekopó gumi tapintó javító kapcsolóktól, aminek darabja 10ft beszerzési áron? Vagy mert jó drága javítani? Amúgy sosem az autóval van a gond, hanem aki benne ül és ahogyan viselkedik.
2023. okt. 5. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!